Jetpack - nevšední zážitek

Jetpack - nevšední zážitek

Jste unaveni z celodenní práce v zaměstnání? Máte spoustu starostí a nedaří se vám kvůli tomu usnout? Jste přetíženi povinnostmi v domácnosti a už delší dobu cítíte, že byste potřebovali pořádnou dávku odpočinku? Nic není nemožné. Dokonce ani v dnešním uspěchaném a stresu plném světě si můžete dopřávat okamžiky, díky kterým budete moci zregenerovat nejen vaše tělo, ale i mysl.

Čerpání nové energie do žil může mít mnohé podoby. Někomu stačí naprosté „nicnedělání“ nebo třeba sledování filmů různých žánrů, jiný si rád odpočine s šálkem horkého moku a s rozečtenou napínavou knihu v ruce, někteří z nás na druhou stranu rádi odpočívají aktivně. Dlouhá procházka rozkvétající se krajinou či parkem mnohdy člověka dokáže vzpružit lépe, než silné espresso po ránu.

Někteří lidé však pro svůj odpočinek rádi vyhledávají adrenalinové zážitky. Pořádnou dávku endorfinů a adrenalinu dokážou dopřát mnohé z nich. Například tzv. indoor skydiving, simulátor volného pádu z letadla. Protože kde jinde zapomenout na všední starosti, než v tubusu, ve kterém proudí silný vzduch, jenž umí udržet vaše tělo ve vzduchu. Kvalitní instruktáž před samotným absolvováním zážitku je samozřejmostí, stejně jako proškolený instruktor, který absolvuje první vstup společně s každým nováčkem.

Další vzpruhou, díky níž dokáže člověk hodit veškeré starosti za hlavu, je poměrně nová a moderní aktivita s anglickým názvem jetpack. Volně by se tento zážitek dal přeložit jako létání nad vodní hladinou.

Oba jmenované zážitky se dají zakoupit na stránkách společnosti Allegria. Kromě nich na vás čeká široký sortiment zajímavých aktivit, které vám jistě pomůžou alespoň na chvíli zapomenout na všední starosti. Veškeré zážitky se dají také zakoupit jak dárek pro kteroukoliv skupinu lidí. Oblíbenými jsou například dárky pro ženy či pro muže, jenž můžete koupit přímo pomocí odkazu www.firmanazazitky.cz/darky-pro-muze/.

Článek Jetpack - nevšední zážitek byl publikován 30. března 2016 v 00.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...