5 tipů na prosincové letenky od Student agency

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, cestování, evropa, student agency

Sponzorované odkazy:

5 tipů na prosincové letenky od Student agency

Na dovolenou,ať už k moři, za kulturou nebo na lyže, se můžete vydat prakticky kdykoliv v roce. Pakliže se chystáte cestovat leteckou dopravou, ideálně se orientujte podle slev a akčních nabídek, díky kterým můžete poznávat krajiny a jiné země, doslova za hubičku. Inspirujte se například akčními letenkami od společnosti Student Agency, která přichází každý měsíc se spoustou prvotřídních slev, kterým zkrátka nelze odolat.

Student Agency je společnost, kterou většina turistů velmi dobře zná. Kromě levných linkových autobusových spojů nabízí také desítky, ba dokonce stovky akčních letenek, které vás za pár korun dopraví do oblíbených evropských destinací. Kam byste se rádi podívali v prosinci?

Spousta akčních letenek se na internetových portálech objevuje pouze v jednosměrné ceně. Letenka sice stojí pouhých 899 korun, ale pokud přičtete i zpáteční let a poplatky, dostanete se na poměrně vysoké ceny. Nenechte se napálit a cestujte se Student Agency, kde jsou ceny uvedeny se vším všudy a bez skrytých poplatků.

Praha – Londýn a zpět za 4 595,– Kč

Londýn je velmi oblíbeným evropským městem, které Češi navštěvují opravdu často a rádi. Pokud jste v metropoli doposud nebyli, měli byste vyrazit ještě dnes. V Londýně nyní panuje pravá Vánoční atmosféra, díky které pořídíte spousty dárků za pár korun a můžete si být jisti, že své nejbližší potěšíte a překvapíte.

Praha – Barcelona a zpět za 4 068,– Kč

Pakliže byste si rádi nyní udělali kratší výlet někam, kde nebude sníh a zima, pak se vypravte do Barcelony, kde si užijete příjemné jarní teploty. Barcelona je několikamilionové město ve Španělsku, které se proslavilo především díky svým secesním stavbám známého architekta Gaudiho. Barcelonu můžete navštívit za skvělých 4 068 korun.

Autor: Stefan KühnAutor: Stefan Kühn

Praha – Mnichov a zpět za 2 033,– Kč

Rádi byste dokoupili ještě nějaké Vánoční dárky, ale nechcete za letenky utratit tisíce korun a vydat se ,,bůh ví kam"? Pak vás jistě potěší tato luxusní nabídka do Mnichova za skvělých 2 033 korun, a to včetně zpátečního letu. V Mnochově se můžete těšit na nespočet typických Vánočních trhů, na kterých pořídíte nejenom suvenýry a drobné originální dárky, ale také lokální suroviny a německé speciality, kterými můžete obdarovat přátele i rodinu.

Amsterdam za 3 381,– Kč

Dalším velice oblíbeným evropským městem je bez pochyby překrásný Amsterdam. Jeho jedinečná architektura, kanály a drobné uličky ve vás zanechají nezapomenutelné vzpomínky a díky vynikajícími jídlu a přátelskému přístupu místních obyvatel budete mít dlouhé roky opravdu na co vzpomínat.

Praha – Moskva a zpět za 5 027,– Kč

V Rusku na sluníčko a teplé počasí rozhodně nespoléhejte, co si ale bez pochyby užijete, je typická Vánoční atmosféra, koledy, svařené víno a spoustu luxusu, který je pro hlavní město – Moskvu, natolik typický. Do Moskvy se nyní můžete podívat za skvělých 5 027 korun, a to včetně zpátečního letu.

Autor: MewikiAutor: Mewiki

Článek 5 tipů na prosincové letenky od Student agency byl publikován 21. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...