Evropa 4x jinak s akčními letenkami

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Evropa 4x jinak s akčními letenkami

Listopad je tak trochu nudným podzimním měsícem, kdy teploty již dávno nepřipomínají babí léto, stromy už nemají krásné barvy a Vánoce jsou ještě poměrně daleko, takže ještě ani nepečete cukroví a nekupujete dárky. Jak se tedy v listopadu, kdy stále prší a na vás padá typický podzimní splín, vlastně zabavit? Co takhle zapomenout na nudu v České republice a vyrazit alespoň na pár dní nepříjemný prodloužený víkend nebo poznávací zájezd napříč Evropou? A že je takový výlet drahý, obzvláště před Vánoci, kdy potřebujete šetřit na dárky? Pak se inspirujte levnými letenkami po celé Evropě a podnikněte zahraniční výlet za ty nejnižší ceny.

Vídeň za 699 Kč

Vídeň je impozantním evropským městem, které rozhodně stojí za navštívení a vzhledem k faktu, že ho máme prakticky za rohem, byla by neuvěřitelná škoda, kdybyste se do hlavního města Rakouska alespoň jednou za život nepodívali. Vídeň je typickou metropolí se všemi moderními náležitostmi jako jsou multifunkční nákupní centra, luxusní restaurace a mnoho dalšího, ale především se pyšní historickým jádrem, které je podobně jako Praha, jednoduše úchvatné. Ve Vídni navíc v této době začínají adventní trhy, takže nasajete i příjemnou předvánoční atmosféru.

Autor: RaSeLaSeD – Il PinguinoAutor: RaSeLaSeD – Il Pinguino

Řím za 876 Kč

Dalším velmi oblíbeným hlavním městem je Řím, který většina lidí navštěvuje na jaře nebo v létě. V letních měsících je zde neuvěřitelné horko a na jaře jsou zase letenky obvykle velmi drahé. Pakliže se chcete do hlavního města Itálie podívat a přitom neplatit zbytečné tisíce za přepravu letadlem, vypravte se za dobrodružstvím právě v listopadu, kdy vás letenky od letecké společnosti Wizzair vyjdou na senzačních 876 korun.

Oslo za 1 199 Kč

Skandinávie je pro Evropany velmi lákavá, neboť je naprosto jiná, než většina oblastí. Jih je velmi temperamentní a volnomyšlenkářský, střed Evropy žije tak trochu v post komunismu a sever je naopak střízlivý, drží se svých nepsaných pravidel a apeluje na čistotu a řád. A přesně tomu také odpovídá krása severských měst. V Oslu vás tak čeká překrásná příroda, kulturní děditství, architektonické skvosty, vynikající jídlo a spoustu dalšího, na co se můžete těšit. Vypravte se do Osla ideálně v listopadu a vyhněte se tak typickým zimním mrazíkům.

Sofia za 1 202 Kč

Sofie neboli hlavní město Bulharska nepatří k těm nejtypičtějším turistickým destinacím obzvláště v případě eurovíkendů, což je ovšem neuvěřitelná škoda. Tato metropole je totiž ztělesněním přátelských vztahů, skvělých cen a krásné kultury. Za super peníze si tak v Sofii budete, po dobu svého pobytu, žít jako naprostí králové. Se společností KLM se nyní do krásné Sofie můžete podívat za skvělých 1 202 korun.

Článek Evropa 4x jinak s akčními letenkami byl publikován 1. listopadu 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...