Tip kde vzít peníze na letenku v akci: pomůže bezpečná rychlá půjčka před výplatou

Tip kde vzít peníze na letenku v akci: pomůže bezpečná rychlá půjčka před výplatou

Nenechte se mýlit, o rychlou půjčku nežádají pouze sociálně slabí lidé, právě naopak. Z velké části o ni žádají lidé, kteří si umí spočítat, co je pro ně výhodné a co ne. Jednou z takových (výhodných) věcí může být koupě zboží či služby v akci. Místo toho, abyste čekali do výplaty, až Vám přijdou peníze, prostě danou věc financujte prostřednictvím rychlé půjčky. A věřte, že se to vyplatí, viz níže uvedený příklad

Praktický příklad

Cena letenky klesla z 10 000 Kč na 6 000 Kč v době, kdy Vám do výplaty zbývá 5 dnů. Celou sníženou cenu letenky, tj. 6 000 Kč, hradíte z rychlé půjčky před výplatou se splatností 5 dnů. Celkový přeplatek na této půjčce činí 297 Kč*. Oproti scénáři, ve kterém byste čekali do výplaty a následně si koupili letenku u jiné letecké společnosti za plnou cenu, tak ušetříte 3 703 Kč!

Pozn. podobně se dá ušetřit na ubytování či celých zájezdech

Rychlá půjčka za podmínek srovnatelných s bankovními úvěry

Samozřejmě, mezi poskytovateli rychlých půjček existují obrovské rozdíly. Seriózní společnost poznáte snadno podle toho, že:

  • poskytuje půjčky dle zákona o spotřebitelském úvěru a ne dle občanského zákoníku
  • komunikace s ní neprobíhá přes tzv. barevné linky, jež jsou zpoplatněny zvláštním (vyšším) tarifem
  • prověřuje finanční situaci klienta

Přesně takovou společností je Kouzelná půjčka. Jedna z mála společností, která poskytuje novým klientům půjčku až 10 000 Kč, zasílá peníze z půjčky na běžný účet (tj. ne složenkou) a která poskytuje dle zákona o spotřebitelském úvěru i půjčky do 5 000 Kč (řada společností poskytuje půjčky do 5 000 Kč dle občanského zákoníku, který klientům nenabízí příliš vysokou míru ochrany).

U Kouzelné půjčky se tak vždy dozvíte, o kolik půjčku přeplatíte (viz výše uvedený modelový příklad a poznámka na konci tohoto příspěvku, kdy obě informace splňují podmínky zákona o spotřebitelském úvěru), Kouzelná půjčka po Vás nebude vyžadovat podpis rozhodčí doložky či směnky (praktiky nekalých poskytovatelů půjček).

I díky těmto podmínkám se Kouzelná půjčka umístila na 2. místě velkého srovnání rychlých půjček, které v první polovině tohoto roku zpracovali analytici webu Bankovni-poplatky.com. Kouzelná půjčka přitom jako jediná z 3 nejlepších společností poskytuje novým klientům půjčku až 10 000 Kč!

V případě, že se Vám naskytla možnost výhodné koupě letenky, chyťte příležitost za pačesy a pořiďte si ji (jestliže máte zrovna hluboko do kapsy) za pomoci peněz z rychlé půjčky. S důvěrou se přitom obraťte právě na společnost Kouzelná půjčka.

* modelový příklad ze dne 25. 9. 2015, RPSN 3310 %

Článek Tip kde vzít peníze na letenku v akci: pomůže bezpečná rychlá půjčka před výplatou byl publikován 29. září 2015 v 16.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...