Jak ušetřit na cestě do Anglie a Austrálie?

Tagy:  letenka, akční letenky, létání, evropa, anglie, londýn, austrálie, last minute

Jak ušetřit na cestě do Anglie a Austrálie?

Co člověk, to odlišná povaha, chování, vkus a také záliby. Jeden se aktivně věnuje cyklistice, jiný čte a další si potrpí třeba na sbírání známek. Ale pravděpodobně nejrozšířenějším a světově nejoblíbenějším koníčkem je určitě cestování, které spojuje populace napříč pohlavím, věku, kultuře a náboženskému vyznání. Na jednom místě se tak mohou snadno potkat osobnosti, které by na sebe v běžném životě jen těžko narazily. Patříte i vy k těm, kteří rádi objevují nová místa, plní svá foto alba úlomky z cest a sbírají stále nové zkušenosti, kterých není nikdy dost? Pak přestaňte zbytečně vyhazovat peníze za předražené služby a cestujte, co hrdlo ráčí!

Cestování jedině s levnými letenkami

O tom, že je letecká doprava tím nejlepším druhem dopravy, kterou si můžete vybrat, rozhodně není sporu. Létání je rychlé, komfortní, praktické a koneckonců také nejbezpečnější. Ale bohužel právě letecký transport bývá na celém cestování tou nejnákladnější záležitostí, obzvláště pak, rozhodnete-li se podívat se za oceán.

Aerolinie po celém světě, a že jich opravdu není málo, jsou si faktu popularity letecké dopravy velmi dobře vědomy a proto svým zákazníkům nabízejí letenky všeho druhu. Vybrat si tak můžete z opravdu široké škály a záleží čistě na vás, kterou možnost upřednostníte, ovšem než si unáhleně a zbrkle pořídíte první ticket, který uvidíte, naučte se najít akční letenky, díky kterým vás celá dovolená může vyjít i o několik tisíc korun levněji.

Leťte například do Londýna za pár korun, autor: camaroLeťte například do Londýna za pár korun, autor: camaro

Jak pořídit akční letenky?

Problém drtivé většiny lidí spočívá v neznalosti svých možností. Obzvláště jedinci, kteří dvakrát neholdují internetu, jako například senioři, se často vydají do cestovní kanceláře, kde si za roky spořené peníze koupí dovolenou, která již letenky obsahuje. Daleko výhodnější a úspornější variantou je jejich pořízení na internetu, kde mohou stát až polovinu. Než se tedy na dovolenou vydáte, věnujte několik hodin, možná i dní hledání akčních nabídek, které samozřejmě zahrnují i last minute a last moment lety.

Dalším, turisty ověřeným a populárním, způsobem je koupě letenek u nízkonákladových společností, které disponují právě výhodnými letenkami, a to především do evropských metropolí. Nebylo by hezké sehnat letenky do Londýna za ,,pár stovek" a za ušetřené peníze si pobyt náležitě užít?

Levné letenky i mimo Evropu

Ty nejlacinější charterové letenky se týkají obvykle Evropy a těch nejpopulárnějších lokalit jako je Paříž, Londýn, Miláno či Athény, ovšem velice výhodně můžete sehnat i letenky do Austrálie či do Ameriky, které vám tak pomohou splnit si dávný sen.

Pořiďte si akční letenky do Austrálie, autor: davidmcgreyPořiďte si akční letenky do Austrálie, autor: davidmcgrey

Článek Jak ušetřit na cestě do Anglie a Austrálie? byl publikován 21. října 2013 v 22.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...