Na romantický wellness pobyt můžete vyrazit i s kamarádkou

Na romantický wellness pobyt můžete vyrazit i s kamarádkou

Wellness pobyty, které umožňují lidem odpočinout si, udělat něco pro své zdraví a načerpat novou energii, jsou dnes velice populární. Většinou se jedná o víkendové nebo několikadenní pobyty, pro které lze využít jeden či dva dny dovolené nebo prodloužený víkend se státním svátkem. Pár dní většinou stačí, aby člověk zregeneroval síly a přišel na jiné myšlenky. Jedná se o příjemně strávený čas s partnerem či partnerkou, přáteli, rodinou nebo kolegy. Wellness pobyty jsou dobrou volnou i pro dámskou jízdu s kamarádkou, klasikou je romantický pobyt pro páry. Nemáte čas na delší dovolenou? Wellness víkend pro vás bude ideální. Vydat se na něj můžete kdykoliv během roku.

Užijte si romantický wellness pobytUžijte si romantický wellness pobyt

Pobyt si můžete zpestřit různými pohybovými aktivitami nebo výlety. Pokud nechcete, můžete jen odpočívat a nechat se hýčkat. V nabídce bývá vířivka, masáže, koupele, zábaly, bazén nebo sauna. Samozřejmostí je i možnost dobře se najíst a napít, okusit místní speciality a někdy zažít zajímavý kulturní zážitek. Každý hotel či penzion, který nabízí wellness pobyty, má program unikátní. Je jen na vás, která nabídka vás osloví. Uděláte něco pro své zdraví, okusíte něco nového a nemusíte být ani nijak fyzicky zdatní.

Za wellness pobyty se lidé vydávají do českých i zahraničních měst a vesnic, do hor i nížin, velmi oblíbená jsou města lázeňská. Relaxační pobyty se hodí i jako skvělý dárek. Pro sebe i své blízké je můžete pořídit za velmi výhodné ceny. Přehled nabídek wellness pobytů, které nabízejí slevové portály, najdete na stránce TopSleva.cz pěkně pohromadě. Nemusíte brouzdat na každém slevovém portálu zvlášť, což ušetří čas a námahu.

V nabídce jsou například wellness pobyty v lázeňských městech jako jsou Luhačovice, Karlovy Vary, Mariánské Lázně nebo Třeboň. Pokud rádi spojíte wellness s lyžováním nebo horskou turistikou, a lákají vás i lanová centra nebo bobová dráha, vydejte se do Krkonoš, Jeseníků, na Šumavu nebo k našim slovenským sousedům. Příjemný pobyt s vířivkou a masážemi ale nabídne i mnoho větších či menších měst. Wellness vám zpestří pobyt v Brně, Praze, Ostravě, Olomouci nebo Plzni, a kromě odpočinku si můžete prohlédnout památky a vydat se za kulturou či nákupy.

Plánujete někam vyrazit, a zajímá vás, co dalšího kromě odpočinku zde můžete podniknout? Podívejte se na portál Kudyznudy.cz, zadejte místo svého pobytu a dozvíte se, co stojí v okolí za vidění a jaké akce se zde právě pořádají. Vyberou si jak dospělí, tak i děti.

Článek Na romantický wellness pobyt můžete vyrazit i s kamarádkou byl publikován 27. května 2015 v 00.15 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...