Omán s KLM za 10 872 Kč

Tagy:  létání, cestování, omán, klm, aerolinie, dovolená, moře, pobyt, ubytování

Sponzorované odkazy:

Omán s KLM za 10 872 Kč

Také máte po dlouhé zimě dost studených dní a potřebujete své unavené tělo někde zrelaxovat? Pak zapomeňte na drahé wellness pobyty a raději se rovnou vydejte na dovolenou k moři, kde si užijete nic nedělání a načerpáte nové síly do prvních jarních dní. Co takhle zamířit přímo do exotického Ománu a to za skvělých 10 872 korun?

Proč na dovolenou na jaře?

Možná vám přijde zvláštní, cestovat za mořem na jaře, kdy většina lidí na dovolenou ještě ani nepomýšlí. A právě to je ten důvod, proč byste se měli vypravit nyní. Vzhledem k faktu, že ještě zdaleka nenastala ta pravá sezóna, můžete se těšit na takřka prázdné pláže, na neskutečné soukromí v hotelových komplexech, že na vás u bazénu nezbude lehátko si zoufat rozhodně nemusíte a celkově zažijete poklidný pobyt bez stresu a nervozity z okolních turistů.

Dalším důvodem jsou samozřejmě laciné letenky a ještě lacinější ceny celých zájezdů. Cestovní kanceláře a veškeré společnosti zabývající se cestovních ruchem, jsou si moc dobře vědomi, že březen ani duben nejsou zrovna typickými dovolenkovými měsíci. Proto se hromadně uchylují k rapidnímu snižování cen, které jim pokryje náklady a zajistí tak nepřetržitý provoz, na čemž vy, jakožto cestující, neskutečně vyděláte.

Do Ománu za deset tisíc, autor: alljengiDo Ománu za deset tisíc, autor: alljengi

Vydejte se do Ománu

Evropská letoviska nejsou pro strávení typické dovolené u moře zrovna ideální, neboť i na jihu Itálie či Řecka panují jarní podmínky, díky kterým není moře ještě dostatečně prohřáté a slunce příliš neopaluje. Kam se ale můžete bez obav vydat, je orientální Omán, kde si rozhodně přijdete na své.

S KLM se do Ománu vydáte za 8denní pobyt, který zahrnuje ubytování v luxusním hotelu, polopenzi a samozřejmě letenky. Kromě průzračného moře a subtropického počasí vás čeká bohatá flóra a fauna, dech beroucí architektura, nevšední kultura a také vynikající kuchyně, po které se vám v Evropě bude jistě stýskat.

A co se cestování s leteckou společností KLM týče, rozhodně nemusíte mít obavy, neboť se jedná o dopravce s bohatou historií a slušnými službami, díky kterým je aerolinie populární na celém světě, nikoli pouze na domácí, evropské půdě.

Článek Omán s KLM za 10 872 Kč byl publikován 29. března 2014 v 00.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...