4 tipy na nejlevnější poznávací zájezdy

Tagy:  poznávací zájezd, pobyt, dovolená, cestování, levné zájezdy, evropa

Sponzorované odkazy:

4 tipy na nejlevnější poznávací zájezdy

Cestování je oblíbeným koníčkem téměř všech lidí na světě, neboť každý si v něm najde to svoje. Někdo se rád slunní na pláži u moře, jiný miluje historii a nevšední architekturu a další se rád seznamuje s krajinou, odlišnou kulturou a obyvatelstvem. Tak či tak, všechny aktivity lze chytře a prakticky shrnout do poznávacího zájezdu, se kterými se koncem roku ,,roztrhl pytel". Nevíte, kam se vypravit, aby vás cestování nestálo příliš peněz? Máme pro vás několim žhavých tipů, kterým jednoduše nelze odolat.

Londýnem křížem krážem

Hlavní město Velké Británie patří beze sporu k těm největším metropolím Evropy. Svou chladnou architekturou v novogotickém stylu se zcela liší od všech ostatních měst, čímž se dělá o mnoho atraktivnější. Chcete prozkoumat Londýn skrz na skrz, ale sami si v tak velikém městě nevíte rady? Pak jeďte se společností Albion na 6ti denní poznávací zájezd, který zahrnuje dopravu, stravu ubytování i vstupy do placených objektů. A cena? Pouhých 6990 korun. Těšit se můžete na interiéry historických budov, odborné výklady, muzeum voskových figurýn i studio Harryho Pottera a mnoho dalších zajímavostí.

Poznejte krásy Florencie, autor: FlorenceSkylinePoznejte krásy Florencie, autor: FlorenceSkyline

Historické krásy Itálie

Itálie není jenom o ,,válení" se u moře a nekonečném opalování, ale také o historických památkách, které hlásají, že se zde žilo a panovalo již před tisícovkou let. Chtěli byste se podívat do hlavního města navštívit Florencii nebo Vatikán a nevíte, kam se vydat nejdříve? Pak udělejte kompromis a díky levnému zájezdu od Express bus poznejte všechna 3 města během 3 dní. Poznávací zájezd vás vyjde na senzační cenu 2999 korun, a to se vším všudy. Navíc tedy nezaplatíte ani korunu. Vyjma suvenýrů, které si přivezete z cest.

Za tulipány a sýry do Holandska

Dalším překrásným městem, která má opravdu co nabídnout, je Holandsko. Nizozemí se kromě pěstování překrásných květin a výroby vynikajících sýrů může pyšnit také nezaměnitelnou architekturou, která je barevná, veselá a naprosto charakteristická. Během 3-denního zájezdu v Holandsku se seznámíte s rybářskou vesnicí, s diamantovými doly, poznáte tamní kuchyni a důkladně prozkoumáte hlavní město. A cena? Díky levným zájezdům od Express bus je to pouhých 2399 korun včetně ubytování, dopravy i stravy.

Nemusíte jezdit daleko

za poznávacím zájezdem, ze kterého si přivezete spousty krásných vzpomínek a fotografií, určitě nemusíte jezdit příliš daleko. Co takhle nasednout do autobusu a navštívit Bavorsko, které je zde co by kamenem dohodil? Podívejte se na exkluzivní zlevněnou nabídku na zajezdy.cz, kde na vás čekají lákavé pobyty za bezkonkurenční ceny. Norimberg a Bavorsko jakožto takové lze navštívit a strávit zde 4 dny za 3422 korun, včetně všech poplatků. K dalším lákadlům pak patří také Vídeň, Tyrolsko a například Karlovy Vary se svými lázeňskými komplexy.

Co takhle poznat Bavorsko?, autor: _Nürnberg_Co takhle poznat Bavorsko?, autor: _Nürnberg_

Článek 4 tipy na nejlevnější poznávací zájezdy byl publikován 31. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...