West jet

Tagy:  letecká společnost, aerolinka, aerolinie, west jet, kanada, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

West jet

Seznam leteckých společností je v dnešní době skoro nekonečný. S aerolinkami se ,,roztrhl pytel", proto si můžete vybrat z nepřeberného množství světových podniků. Jeden je lepší, jiný horší, což platí u všeho, nicméně jakmile jde o leteckou dopravu, neměli byste výběr společnosti, brát na lehkou váhu. Na koho se můžete jednoznačně spolehnout, je West jet.

West jet a pár informací

Společnost vznikla roku 1996 ve spolupráci s Clivem Beddoem a jeho týmem. Hlavní myšlenkou nového konceptu bylo, založit takovou aerolinii, která bude nabízet jistý standard a kvalitní služby, ale za co nejméně peněz. No uznejte sami, kdo by proti takovým službám něco namítal. Sen se za nedlouho stal skutečností a letecká společnost opravdu začala nabízet levné letenky za prvotřídní služby. Nutno podotknout, že se tohoto modelu drží i dnes, a to velmi úspěšně.

West jet je původem kanadskou společností, která si od počátku zakládá na velmi dobrém jméně. Kromě již zmíněného faktu, že se zaměřuje na dobré služby za menší finanční obnos, než je u klasických linek obvyklé, soustředí svou pozornost také na recenze a zpětnou vazbu. Svým zákazníkům nabízí vždy individuální péči a místo kvantity preferuje spíše kvalitu. Kanaďané jsou slušným národem, kterému záleží na tom, aby se klienti stále vracely.

Autor: Eddie MaloneyAutor: Eddie Maloney

Z počátku se společnost specializovala pouze na lety uvnitř Kanady, následně přidala Spojené státy americké, Střední a Jižní Ameriku a takto expandovala postupně do celého světa. Dnes můžete s West jet navštívit 5 kontinentů a celkem až 220 světových destinací, počínaje Tureckem, konče Chile. Je zcela na vás, do jaké země se s touto aerolinkou vypravíte, na jednou se však můžete vždy spolehnout. Osobitý přístup a kvalitní služby a dobré ceny jsou samozřejmostí.

Odkud létat?

Nejenom, že společnost West jet poskytuje lety z pražského letiště Václava Havla, nyní můžete cestovat i z Brna, Ostravy, dále pak z Bratislavy a Vídně. Takový luxus vám nabídne opravdu jen málo aerolinek. Důvodem jsou nabídky last minute a akčních letenek, které jsou mnohdy z okolních měst daleko výhodnější. Pakliže bydlíte blíže k Rakousku nebo Slovensku, nebojte se objednat si let právě z těchto zemí. Budete překvapeni, jak výrazně ušetříte.

Jak sehnat letenky?

Vzhledem k faktu, že je společnost West jet ve světě opravdu populární a její nabídky akční a extrémně výhodné, pokud narazíte na levnou letenku, dlouho neváhejte a raději si ji kupte hned. Za pár minut mohou být totiž všechny lety beznadějně vyprodány a vám by tak utekla šance na levnou dovolenou. A jak vlastně letenky pořídit? Jednoduše, přes rezervační systém stránek aerolinie West jet.

Článek West jet byl publikován 28. srpna 2014 v 19.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...