Kanada s WestJet za 7247 Kč

Tagy:  letecká společnost, kanada, westjet, last minute, nízkonákladové letenky, doprava, aerolinie

Sponzorované odkazy:

Kanada s WestJet za 7247 Kč

Kanada je velmi populární destinací, kterou navštěvují turisté z celého světa. Někteří Američané touto drsnější krajinou opovrhují, ale mi Češi moc dobře víme, jak dokáže být atraktivní. Kanadu si zamilovali především příznivci zimy a veškerých zimních sportů od hokeje až po ty olympijské, kterým se zde náramně daří.

Kanada v sobě skrývá nespočet tajů a kouzel, která jsou mnohým lidem doposud neodhalena. V první řadě je nutno zmínit, že jestli někde můžete počítat s drsnou přírodou a prakticky neposkvrněnými horskými pastvinami a průzračnými jezery, pak je to právě zde. Zatímco USA vzkvétání co do počtu obyvatel, v Kanadě je občanů podstatně méně, za to se můžete spolehnout na nekonečně dlouhé bohaté lesy a čisté louky, které přímo svádějí ke kempování a turistice.

Na druhou stranu také Kanada disponuje multikulturními městy, jež se mohou s klidem rovnat těm americkým, jako je například Chicago nebo Seattle. Tak trochu kuriozitou a otazníkem je hlavní město Ottawa, které je sice malebné a překrásné, ale vlastní pouze 883 391 obyvatel, což je na metropoli trochu málo. Naopak Montreal a Toronto se mohou pyšnit několika miliony lidí, kteří z měst právem dělají prvotřídní oblasti bohaté na kulturu a moderní technologie.

Pokud tedy delší dobu plánujete odcestovat do Kanady a stále jste čekali na vhodnou dobu, nyní nastal ten pravý okamžik, neboť se společností WestJet můžete odletět za skvělých 7247 korun.

Kanadská letecká společnost WestJet se v letectví pohybuje od roku 1996 a za tuto, poměrně krátkou, dobu si stačila vydobýt sv= místo na výslunní a stát se tak jednou z nejpopulárnějších a nejvyhledávanějších aerolinek v Severní Americe. WestJet je velmi oblíbená pro své nízkonákladové letenky, které jsou hlavní náplní společnosti. Do Kanady a zpátky tak můžete obvykle cestovat neskutečně výhodně a ušetřit tak několik tisíc korun. Letecká flotila společnosti WestJet zahrnuje především Boeingy a to typy B737–600, B736 a nebo B737–800.

Článek Kanada s WestJet za 7247 Kč byl publikován 27. prosince 2013 v 00.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...