Vydejte se na dovolenou snů za pár korun!

Tagy:  last minute, levná dovolená, peníže, šetření, pobyt, letní dovolená, prázdniny, ubytování, letenka, slevy

Vydejte se na dovolenou snů za pár korun!

Léto je již v plném proudu a před vámi se objevuje obrys blížících se prázdnin. Pokud máte ratolesti tak jistě víte, jak moc si po zdlouhavém školním roce touží užít legraci a trochu toho dobrodružství. V dnešní době je většina z vás v zaměstnání plně vytížena a vystavena dennodennímu stresu, proto jistě i vy uvítáte možnost odjet alespoň na týden za hranice České republiky a načerpat nové síly. Toužíte si odpočinout a svým dětem dopřát vysněnou dovolenou, avšak marně si lámete hlavu nad tím, kde sehnat potřebné finance, abyste jako vloni neskončili na Slapech? Pak vás jistě potěší fakt, že nyní můžete odcestovat do zahraničí za velice nízké ceny a ve vámi vybrané destinaci ještě ušetřit. Popadněte tedy lehátka, opalovací krémy, žabky Puma a hurá k moři! Pokud chcete mít u moře hezkou postavu, může vám pomoci při hubnutí dělená strava.

V posledních letech se nejenom naše země zmítá ve větších finančních krizích, které se samozřejmě odráží na běžném obyvatelstvu. Ekonomického dopadu si všimly i cestovní kanceláře a k vašemu štěstí se i letošní sezónu soustředí na velice výhodný způsob jako je last minute dovolená, díky kterým si užijete pobyt dle svých představ za ty nejnižší ceny. Princip tohoto typu dovolené spočívá v její načasovanosti, která je laicky řečeno ,,na poslední chvíli“. Pokud vám tedy nedělá potíže sbalit se během několika hodin a spolu s rodinou odcestovat ze dne na den, je toto tou pravou trefou do černého. Máte-li dostatek odvahy a chystáte se například do Chorvatska či Bulharska, kde seženete levné ubytování ihned a až na místě, počíhejte si na last minute letenky doslova za hubičku, se kterými se se začátkem sezóny roztrhne pytel.

Dovolená snů za pár korun? Zaostřete na slevy a last minute, autor: cuba galleryDovolená snů za pár korun? Zaostřete na slevy a last minute, autor: cuba gallery

Další skvělou variantou jak ušetřit nemalý obnos peněz jsou nejrůznější slevy, které nabízejí jak cestovní kanceláře, letecké společnosti tak internetové servery. Za dovolenou na horách, v překrásné přírodě poblíž průzračného jezera či na francouzské riviéře tak zaplatíte až o polovinu méně, než za normálních okolností. Jakmile se rozhodnete vydat do neznámých končit, sjednejte si cestovní pojištění a úrazové pojištění, to vám zařídí například praktický lékař pro dospělé.

Pyšníte-li se bezpečným vozem a považujete se za zdařilého řidiče, nebojte se navštívit okolní státy či přímořská letoviska na vlastní pěst. V chorvatských oblastech, na jihu Itálie či dokonce v Řecku seženete levné ubytování takřka okamžitě. Místní občané jsou si vědomi cestovního ruchu a mnohdy vlastní drobné apartmány, hotýlky či nabízejí část svého domu jako ubytování za pár korun. Ušetřit můžete také na stravě, kterou si lze přivést z domova. Nenechte si však ujít tradiční italskou zmrzlinu, řecký gyros, francouzské šneky a mnoho dalších kulinářských pochutin, které u nás najdete v podobě pouhých napodobenin. Typů jak ušetřit je nespočet a vy jistě přijdete na další užitečné alternativy, jenž přispějí rodinné kase.

Ušetřete na letní dovolené až 50 procent, autor: cuba galleryUšetřete na letní dovolené až 50 procent, autor: cuba gallery

Článek Vydejte se na dovolenou snů za pár korun! byl publikován 30. května 2012 v 17.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...