Dovolená snů jedině s levnými letenkami

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, levné letenky, dovolená, září, společnost

Sponzorované odkazy:

Dovolená snů jedině s levnými letenkami

Dovolená je zaslouženým odpočinkem pro všechny tvrdě pracující lidí, kteří jsou přes rok v jednom kole a také stereptypu. Rovněž maminky s dětmi, co se celé dny doma starají o domácnost a ratolesti potřebují čas od času vypnout a načerpat novou energii. Dovolenou by si zkrátka neměl upírat nikdo a pakliže si ji můžete dovolit opravdu jen jednou ročně, měli byste ušetřit na letenkách, které jsou zpravidla zbytečným vyhazováním peněz. Podívejte se na zářijové akční letenky, díky kterým si užijete dovolenou snů za senzační ceny.

Lanzarote – 1 650 Kč

Na severu Itálie nebo v Chorvatsku už vám koncem září bude na koupání a opalování se pravděpodobně zima a nutno dodat, že můžete očekávat také deště a silnější vítr. Kde si naopak užijete dovolenou podle vašich představ a veškerých kritérií, jsou Kanárské ostrovy. Ty jsou senzační volbou téměř po celý rok a na podzim především. Na Lanzarote se můžete těšit nejenom na příjemné teploty, ale také na úchvatnou krajinu, průzračné moře a velmi příjemné ubytování. Vydejte se na Kanárské ostrovy s celou rodinou již nyní, a to za skvělých 1 650 korun. Cestujte s leteckou společností Ryanair.

Autor: KimAutor: Kim

Los Angeles – 10 671 Kč

Po návštěvě Ameriky a konkrétně pak Spojených států amerických touží snad každý a pokud jste se do USA doposud neměli tu možnost podívat, pak nastal ten správný čas. V září totiž můžete pořídit letenky za senzačních 10 671 korun, a to do překrásného a majestátního města Los Angeles. Město andělů, jak je mu také přezdíváno, je jedním z nejimpozantněj­ších míst Ameriky, proto neváhejte a vydejte se za dobrodružstvím již dnes. Cena letenek je od letecké společnosti Scandinavian Airlines skvělých 10 671 korun.

Honolulu – 9 888 Kč

Když se řekne Havaj, téměř každý si vybaví prostředí jako z pohlednic. Nekonečné písečné pláže, smaragdově zbarvené zátoky, palmy kam jen oko dohlédne a přátelské obyvatelstvo. To a mnohem více je Havaj. Využijte akčních zářijových letenek a vydejte se do hlavního města Havaje – Honolulu, již za skvělých 9 888 korun. Cestujte s leteckou společností American Airlines za senzační ceny.

Ibiza – 1 650 Kč

Kde se ještě koncem září můžete těšit z příjemných letních teplot a osvěžení v moři, jsou Baleárské ostrovy a konkrétně pak ostrov Ibiza. Ten je sice vyhlášen pro množství klubů večírků, nicméně touto dobou jsou studenti a jiní party nadšenci již dávno mimo ostrov. Čeká vás tak poklidný pobyt v srdci úchvatné španělské přírody. Cena letenek s leteckou společností Condor nyní vychází na skvělých 1 650 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Dovolená snů jedině s levnými letenkami byl publikován 25. září 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...