Letní dovolená 2013? Jedině Řecko!

Tagy:  dovolená v řecku, řecko, ubytování, cestování, letecky, letenky, lastminute řecko

Letní dovolená 2013? Jedině Řecko!

Léto je sice ještě daleko, ale pokud patříte k těm, kteří si nepotrpí na celoroční poznávání evropských měst v podobě eurovíkendů a raději si jednou ročně užijete letní dovolenou jak sluší a patří, už byste pomalu měli začít přemýšlet, kam vyrazíte tentokrát a střádat plány na uskutečnění cesty s nezapomenutelným čtrnáctidenním pobytem. Vzhledem k faktu, že je letní dovolená pro většinu z vás jakýmsi záchytným bodem a odreagováním se od těžkých chvil kruté reality, rozhodně by měla stát za to!

Kam se vydat?

Jako každý rok, i letos je před vámi zapeklitá otázka, kam se vydat. Pakliže jedete s celou rodinou, měli byste zvolit takové místo, které bude vyhovovat všem. V první řadě myslete na kvalitní ubytování nejlépe s polopenzí nebo all inclusive servisem, tak svým dětem zajistíte stálí přísun potravy i tekutin a vyhnete se případným komplikacím se sháněním samoobsluhy nebo dobré místní restaurace. Hotel, penzion či apartmán by se měl nacházet v příjemném prostředí s krásnou flórou a se snadným a především rychlým přístupem k moři. Skalnaté útesy a kamenité pobřeží by vaší dovolenou mohlo značně otrávit, proto hledejte lokalitu s hladkým pískem, oblázky a průzračným mořem. A v neposlední řadě se vydejte do oblasti, kde téměř nehrozí srážky, týdenní pobyt doprovázený deštěm a krupobitím není nic příjemného a v České republice si toho užijete dostatek. Stále nevíte, kde najít všechny tyto neskromné požadavky v dokonalé kombinaci? Odpovědí je samozřejmě Řecko. Ať už se vydáte za tajemnou historií Kréty, zavítáte na ostrov Kos nebo navštívíte rozmanité Korfu , domů si přivezete spousty dech beroucích vzpomínek.

Vydejte se na ostrov Kos, autor: kevgiboVydejte se na ostrov Kos, autor: kevgibo

Nejlevnější doprava? Letecky!

Dlouho plánovaný a vysněný pobyt u moře by měl být nezapomenutelným zážitkem pro celou rodinu, kterému by rozhodně neměly dominovat vzpomínky na nekonečnou jízdu automobilem či přeplněný autobus se spoustou poruch a nedostatkem čerstvého vzduchu. Doby, kdy patřila letecká doprava k nejdražšímu druhu transportu, jsou dávno zažehnány a díky akčním nabídkám chytrých společností, se i do vzdálenějších destinací můžete dostat za neuvěřitelně nízké, až směšné ceny. Velmi atraktivní nabídkou se jeví například lastminute Řecko. Přestaňte vyhazovat peníze za předražené letenky nebo benzín a raději si ušetřenou sumu dosyta užijte na rodinné letní dovolené.

Vsaďte na kvalitní ubytování, autor: kevgiboVsaďte na kvalitní ubytování, autor: kevgibo

Článek Letní dovolená 2013? Jedině Řecko! byl publikován 2. dubna 2013 v 19.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...