Dovolená vašich snů snadno a levně

Tagy:  levná dovolená, levné letenky, tlumočení, cestovní kanceláře, turecko dovolená

Dovolená vašich snů snadno a levně

S příchodem léta a letních prázdnin se většina z vás chystá na vysněnou dovolenou, kterou si po mrazivé zimě náležitě užijete. Strávit nějaký ten čas v oblastech naší země není sice špatný nápad, avšak vzhledem k faktu, že zde trávíte celý rok se raději vydejte prozkoumat oblast středomoří, a nebo blízký východ či Afriku. Pro milovníky exotiky jsou ideální volbou zaoceánské zájezdy. Způsobů, jak pobyt v zahraničí strávit je hned několik, pokud jste se rozhodli si týden užít s partou přátel a lenošení na pláži vám není příliš blízké, vydejte se například do levného Bulharska, kde se ubytujte v prostorném apartmánu až pro osm osob, zde si užijete nejenom spoustu legrace, ale také večerního grilování a nočního koupání. Romantická dvojice si může vybrat pokoj v útulném hotelu s all inclusive stravováním a se službami jako je pokojový úklid, ale také plánování výletů, večerní programy a tlumočení.

Naplánujte si dovolenou snů již dnes, autor: marjon ferdNaplánujte si dovolenou snů již dnes, autor: marjon ferd

Chcete-li se vydat do kouzelné oblasti, ze které budete nadšeni a přitom chcete ušetřit co nejvíc peněz, měli byste se začít zajímat už teď, neboť nemusíte mít štěstí na výhodné last minute zájezdy či nízkonákladové letenky. Navštivte proto cestovní kanceláře a zásobte se množstvím katalogů, které vám poskytnou informace ohledně vaší vysněné destinace. K určitým zájezdům vám společnost jako bonus nabídne určité hotelové služby a když budete mít štěstí, narazíte na velice výhodné nízkonákladové letenky, díky kterým ušetříte spoustu peněz, jenž si poté užijete na dovolené nákupem místních specialit či originálních suvenýrů. Při výběru zájezdu se neunáhlete a nebojte se v nejbližší pobočce cestovní kanceláře zeptat na vše, co vás zajímá a ovlivňuje při vašem výběru.

Velkým hitem se v posledních letech stal blízký východ. Turecko dovolená svým návštěvníkům slibuje nekonečné písečné pláže, průzračné moře, exotickou kuchyni a přátelské obyvatelstvo. Většina turistů si zde oblíbila místní trhy, na kterých lze pořídit spoustu oblečení a doplňků, ale také nevšední koření, květiny či čerstvé ryby a maso. Vzhledem k poloze zemi je zdejší exotika cítit z každého koutu. Hotelové pokoje jsou vybaveny orientálním nábytkem a luxusním vybavením. Pokud jste se rozhodli strávit letní dovolenou v Turecku, vydejte se podívat do hlavního města, které vám poskytne nevídanou podívanou na překrásnou architekturu a nevšední památky.

Turecko je jednou z nejoblíbenějších a nejvyhledávanějších lokalit, autor: ssiatourTurecko je jednou z nejoblíbenějších a nejvyhledávanějších lokalit, autor: ssiatour

Článek Dovolená vašich snů snadno a levně byl publikován 13. března 2012 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...