Parkování u letiště Ruzyně

Tagy:  parkoviště, parkování, parking, Ruzyně, letiště Ruzyně, Praha, parkoviště u letiště, parkování u letiště

Sponzorované odkazy:

Parkování u letiště Ruzyně

Chystáte se na delší dovolenou a rádi byste se dostavili na letiště vlastním automobilem, avšak nechce se vám nechávat auto zaparkované na letištním parkovišti? Není divu, vždyť cena za parkoviště na letišti není nikterak nízká. Co takhle vyzkoušet jiné parkoviště blízko letiště?

autor: pentaboxesautor: pentaboxes

Letiště Praha Ruzyně

Letiště Ruzyně patří mezi největší letiště v České republice. Dokonce se může pyšnit tím, že je druhé největší letiště ve střední a východní Evropě. Každoročně se na letišti odbaví několik desítek milionu cestujících. Turisté a cestující mohou využít více než 40 leteckých společností, které spojují Prahu přímou linkou s více než 100 destinacemi po celém světě.
Pražské letiště se skládá z dvou částích – z nové a staré části. V té starší části je terminál 3, který je určen zejména soukromým a VIP letům. Nová část se skládá z terminálů 1 a 2. Terminál jedna, neboli T1, je vyhrazen na mezikontinentální lety, lety do Severní Ameriky, Afriky, Blízkého východu a Asie. Oproti tomu terminál dva, neboli T2, je pro všechny lety ze států EU (pro členy schenghenské dohody).

Parkoviště u letiště

Parkoviště u letiště jsou určena pro všechny, kteří chtějí mít jistotu, že po návratu z dovolené, pracovní cesty či jiné zahraniční cesty najdou svůj automobil v pořádku a bez úhony.
Parkovišť u letiště Ruzyně je celá řada, stačí si jen prolistovat internetové stránky a vybrat vám nejvíce přijatelné místo, cenu a služby, které daná firma nabízí.

Služby

Firmy, které zprostředkovávají parkování vašeho auta po dobu vaší rekreace nabízejí celou řadu služeb. Některé firmy dokonce zařídí to, aby vás odvezli k odletovému terminálu na letiště či autobusové nebo vlakové nádraží. A to samé se týče i návratu zpět, kdy vás odvezou zpátky až k vašemu vozu.
Další služby, které můžete využít jsou – vyčištění auta zevnitř i zvenku, autoservis, pneuservis, garážování apod.

Výhody

Hlavní výhody těchto parkovišť jsou např.: Nižší ceny za parkovné než na letištním parkovišti, dispečink a rezervace 24 hodin denně 7 dní v týdnu, z parkoviště je zajištěna přeprava až na letiště a zpět, automobil bude po celou vaší nepřítomnost hlídán a „opatrován“ a mnoho dalších výhod.

Kde mohu zaparkovat?

Tyto parkoviště se nachází v blízkosti pražského letiště. Najdete je např. v Karlovarské ulici, Praha 6, dále přímo na sjezdu na letiště z rychlostní komunikace, cca 400 metrů od sjezdu, v obci Makotřasy, Dobrovíz a mnoho dalších. Stačí si jen zadat do internetového vyhledavače „parkování u letiště“ a celá řada internetových stránek vám nabídne tyto služby.

Článek Parkování u letiště Ruzyně byl publikován 4. listopadu 2010 v 21.15 v rubrice Létání. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...