Dovolená v září aneb kam se vydat?

Tagy:  dovolená, pobyt, zájezd, moře, prázdniny, cesta, levná dovolená, září, léto

Sponzorované odkazy:

Dovolená v září aneb kam se vydat?

Prázdniny utekly neuvěřitelně rychle a vaše děti se zase museli vrátit zpět do školních lavic. Pokud jste se nestihli věnovat partnerovi nebo kamarádům, pak byste měli využít akčních zářijových letenek a vydat se na překrásnou dovolenou za super ceny anebo slespoň navštívit jednu z evropských metropolí a užít si prodloužený víkend babího léta. Máme pro vás pár bezva tipů na opravdu levné letenky, které vás donutí si prázdniny ještě trochu prodloužit.

Chorvatsko – Zadar – 1 090 Kč

Není nic novéo pod sluncem, že se většina Čechů vydává na letní dovolenou do Chorvatska, a to nejenom s dětmi, ale také s partou letitých přátel nebo jen s partnerem. Pokud jste si zvykli do Chorvatska jezdit automobilem, protože vás cesta vyjde levněji, apk se podívejte na tyto exkluzivní letenky letecké společnosti Ryan air, která přichází s neuvěřitelnými cenami. Na chorvatský Zadar se totiž nyní v září můžete podívat za neuvěřitelných 1 090 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků. Tak na co ještě čekáte? Hurá na dovolenou do Chorvatska!

Filipíny – Manila – 11 736 Kč

Toužíte pon exotické letní dovolené, ale nechtěli jste se tak daleko vydávat o prázdninách, kdy jsou zájezdy v těchto končinách obvykle velice drahé? Pak využijte akčních letenek letecké společnosti Air China a vydejte se do překrásné Manily již dnes, a to za senzační cenu 11 736 korun. Za tuto cenu letenek byste se zpravifla podívali nejdál do Dubaje, dnes ale můžete být na Filipínách.

Autor: Nick Fewings 5 Million viewsAutor: Nick Fewings 5 Million views

Španělsko – Barcelona – 2 238 Kč

Jedním z nejkrásnějších evropských měst je beze sporu Barcelona. Tato španělská metropole bere dech turistům z celého světa a Češi na tom nejsou jinak. Pokud jste doposud neměli možnost se do majestátní Barcelony podívat, pak využijte akčních letenek od Českých aerolinií a vydejte se do Barcelony za senzačních 2 238 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Řecké ostrovy – Kréta – 2 100 Kč

Kde se vám bude rozhodně líbit a kde si užijete nezapomenutelnou letní dovolenou, je beze sporu Řecko a jeho ostrovy. Řecké ostrovy jsou impozantní a neexistuje osoba, ktrá by je zavrhla. Vydejte se v září na krásnou letní dovolenou na řecký ostrov Kréta, a to již za senzačních 2 100 korun. tyto levné letenky vám poskytne řeská letecká společnosti Niki.

Autor: Polina FAutor: Polina F

Článek Dovolená v září aneb kam se vydat? byl publikován 4. září 2017 v 12.00 v rubrice Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...