Levné letenky na březen – kam se vydat?

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, březen, cestování

Sponzorované odkazy:

Levné letenky na březen – kam se vydat?

Máte již dost stereotyopu, který vás celou zimu obklopuje? Chcete si odpočinout v zahraničí a poznat nové krajiny? Pak se v březnu vydejte do světa, a to ideálně s levnými letenkami. Poznejte krásy všech světových destinací a ušetřete tisíce korun.

Helsinki za 1233 korun

Během svých cest byste neměli zapomínat na skandinávské oblasti. Ty bývají často opomíjeny, což je ohromná škoda, neboť jsou krásné. Finsko, Švédsko i Norsko jsou neuvěřitelně čisté země, jejich krajina je vskutku malebná, lidé přívětivý a jídlo výborné. Touto dobou je v Helsinkách sice ještě zima, za to letenky jsou vskutku levné. Vydejte se s leteckou společností Student agency do překrásných Helsinek za super cenu 1 233 korun, a to včetně zpátečního letu.

Autor: Kolitha de SilvaAutor: Kolitha de Silva

Bratislava za 599 korun

Do Bratislavy by se měl podívat naprosto každý Čech, a to už třeba proto, že je od nás co by kamenem dohodil. Hlavní město Slovenska sice nemá tolik historických krás jako třeba Praha, ale její úzké romantické uličky, vynikající halušky a především luxusní ubytování za super ceny vás k pobytu jistě přesvědčí. Vydejte se do Bratislavy již nyní, a to za senzačních 599 korun. Létejte s leteckou společností Wizzair.

New York za 8 722 korun

Jedním z nejimpozantněj­ších míst světa je beze sporu majestátní New York. Město plné mrakodrapů, světel, kultury a všech vymožeností, jaké si jen dovedete představit, láká turisty z celého světa. Do New Yorku se můžete vypravit po celý rok, nicméně touto dobou jsou letenky za super ceny. Pořiďte si akční letenky od letecké společnosti Lufthansa, a to za senzačních 8722 korun, včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Autor: Jörg SchubertAutor: Jörg Schubert

Článek Levné letenky na březen – kam se vydat? byl publikován 26. března 2017 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...