Akční letenky, které si nemůžete nechat ujít

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, únor, jaro

Sponzorované odkazy:

Akční letenky, které si nemůžete nechat ujít

Po celý rok můžete sehnat neuvěřitelně levné letenky, díky nimž si splníte své nejtajnější sny a podíváte se do míst, která byla ještě nedávno zapovězena a nemyslitelná třeba kvůli finančním důvodům. V posledních letech trh s letenkami výrazně zlevnil a vy si tak můžete cestovat prakticky kamkoliv budete chtít, aniž by vás to stálo tisíce korun. Otázkou ale zůstává, jestli dokážete opravdu levné a výhodné nabídky najít. Zapomeňte na obcházení cestovních agentur a jejich vysokých cenových nabídek a raději se zaměřte na internet a akční nabídky nízkonákladových leteckých dopravců. Díky nim cestujete za pár set korun.

Londýn za 899 korun

Velmi levné letenky prakticky po celý rok nabízí nízkonákladová letecká společnost EasyJet, která je jimi doslova proslavena. Tento měsíc na vás čeká hned několik atraktivních nabídek a jednou z nich je například cena letenek do překrásného a majestátního Londýna. Hlavní město Anglie je metropolí jak se sluší a patří a nutno podotknout, že vedle jiných ohromných měst má patřičné kouzlo. Novogotika dýchá skrz celé město a příhodné zachmuřené počasí celkovou atmosféru dokonale dokresluje. Pořiďte si letenky do Londýna již za senzačních 899 korun, a to včetně zpátečního letu do Prahy.

Autor: Moyan BrennAutor: Moyan Brenn

Miláno za 789 korun

Další překrásnou evropskou metropolí je Miláno. Toto italské město není významné pro svou historii nebo architekturu, ale především díky svému luxusu. Právě v tomto městě najdete ty nejluxusnější butiky a obchody, ve kterých najdete značkové oblečení, obuv a doplňky, ale to dokonce za dobré ceny. Pokud milujete nakupování a Praha je vám malá, vydejte se s leteckou společností Wizzair do Milána za neuvěřitelných 789 korun, a to včetně zpátečního letu na letiště Václava Havla.

Vídeň za 499 korun

Kam se můžete podívat například o víkendu je Vídeň, nacházející se nedaleko České republiky. Hlavní město Rakouska je krásné a v mnoha ohledech velice podobné našemu hlavnímu městu. Ve Vídni je nespočet historických památek a pamětihodností, díky nimž se snadno vžijete do minulosti a pochopíte místní dějiny. Vídeň rovněž nabízí všechny moderní vymoženosti, a to od luxusních obchodů a nákupních center, až po přepychové hotely a restaurace. Vydejte se do úchvatné Vídně za senzační cenu 499 korun. Cestujte s leteckou společností EasyJet.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Akční letenky, které si nemůžete nechat ujít byl publikován 25. února 2017 v 16.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...