S kým létat? Zkuste Delta Airlines

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, společnost, delta airlines

Sponzorované odkazy:

S kým létat? Zkuste Delta Airlines

Létání je beze sporu tím nejrychlejším a také nejkomfortnějším druhem dopravy. Letenky již dávno nejsou tak drahé, abyste si je nemohli dovolit a pokud budete mít štěstí, pak můžete narazit na opravdu výhodné ceny, díky nimž procestujete takřka celý svět. Ovšem zdaleka ne všechny letecké společnosti jsou tak skvělé, abyste se s nimi cítili bezpečně a maximálně pohodlně. Pokud se létat bojíte a máte problémy s důvěrou, vsaďte na leteckou společnost Delta Airlines. Ta je totiž zárukou kvality, spolehlivosti a má letité velmi dobré reference.

Delta Airlines nejsou jen jednou z mnoha společností, které mezi ostatními leteckými dopravci snadno zapadnou. Jedná se o nejrychleji expandující americkou aerolinku, která je rok od roku populárnější a stále zdokonaluje své služby. Delta Airlines byla založena již v roce 1928, kdy podnikala jen několik vnitropodnikových letů. Dnes se s touto leteckou společností dostanete na všechny kontinenty, vyjma Austrálie, kde jsou lety přísně regulovány. Delta Airlines tak pravidelně navštěvuje na 50 zemí a vlastní okolo 400 nejkvalit­nějších letadel. Jestli se s některou z leteckých společností budete cítit v bezpečí, pak je to právě americká Delta Airlines.

Autor: Kolitha de SilvaAutor: Kolitha de Silva

New York za 9 877 korun

Dlouhé roky toužíte po cestě do majestátního New Yorku, nicméně stále jste neměli tu možnost jej navštívit? Pak nastala ta vhodná doba na dobrodružství a především na cestu do této metropole. Pořiďte si v lednu letenky do New Yorku od letecké společnosti Delta Airlines, a to již za senzačních 9 877 korun, a to včetně zpátečního letu.

Boston za 10 188 korun

Pokud vás Amerika dlouho láká, ale nejste zrovna zastáncem New Yorku anebo jste jej již měli možnost vidět a rádi bste také poznali jiná populární města, pak se vypravte do věhlasného Bostonu. Zde najdete ty nejznámější univerzity, mnoho kulturních aktivit a také přírodní památky. Letenky do Bostonu vás nyní s aerolinií Delta Airlines budou stát skvělých 10 188 korun.

Kostarika za 12 114 korun

Potřebujete si během dlouhé studené zimy odpočinout a načerpat opět trochu té pozitivní energie? Pak si v lednu obstarejte levné letenky na Kostariku, kde se bude líbit celé rodině. S leteckou společností Delta Airlines se podíváte do všech koutů Střední i Jižní Ameriky, a to za senzační ceny.

Autor: the_tahoe_guyAutor: the_tahoe_guy

Článek S kým létat? Zkuste Delta Airlines byl publikován 23. ledna 2017 v 19.00 v rubrice Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...