Akční letenky, které si nemůžete nechat ujít

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, leden

Sponzorované odkazy:

Akční letenky, které si nemůžete nechat ujít

Pokud je vaším nejoblíbenějším koníčkem cestování, pak jste rozhodně šťastlivci, neboť se pomocí svého koníčku můžete smysluplně bavit prakticky po celý rok. Poznávání nových končin je atraktivní v zimě i v létě a za život můžete navštívit mnoho končit a objevit doposud neobjevená místa. V lednu si užijte akční letenky do celého světa a zkraťte si alespoň částečně zdlouhavé čekání na léto.

Miami za 7 827 Kč

Zima bude ještě poměrně dlouhá a teplejší dny v nedohlednu. Jste již unaveny z mrazů a sněhu a rádi byste načerpali trochu té pozitivní energie ze sluníčka? Pak využijte skvělých cen od letecké společnosti KLM a vydejte se v lednu na Florido, a to konkrétně do překrásného Miami. Zde si užijete nejenom opalování, ale také dlouhé pláže, mnoho restaurací, obchodů, klubů a kulturního vyžití. A kdo ví, možná po cestě natrefíte na několik celebrit. Cena letenek do Miami je nyní senzačních 7 827 korun.

Autor: Maher NajmAutor: Maher Najm

Agadir za 850 Kč

Je vám prakticky jedno, kam se v lednu vydáte, ale apelujete na cestování a změnu prostředí? Pak vás nadchnou letenky do Maroka. Konkrétně do marockého Agadiru můžete nyní odcestovat za neuvěřitelných 850 korun, a to včetně zpátečního letu. Vydejte se za levným dobrodružstvím s leteckou společností SunExpress a ušetříte tisíce korun.

Montego Bay za 8 790 Kč

Toužíte po exotické dovolenou, během které si konečně zase pořádně odpočinete a následně budete mít energii do práce a na každodenní stereotypní činnosti? Pak by vás mohly zaujmout lednové letenky za zvýhodněné letenky do oblasti Montego Bay na ostrově Jamajka. Jamajka je exotickou krajinou se vším všudy a pouze v lednu ji můžete skrz na skrz prozkoumat za neuvěřitelně nízké ceny. Letenka vás nyní s aerolinií Jetairfly bude stát skvělých 8 790 korun.

Dubaj – 4 287 Kč

V této chladné době, kdy je Středozemí pomalu stejně zamrzlé jako naše republika, je ideální volbou vycestovat do teplých krajin o trochu dále, než jste zvyklí. Co takhle vypravit se do majestátní Dubaje? Ta je proslavená nejenom svým luxusem, ale také čistotou, vstřícným a přátelským obyvatelstvem a především překrásnými plážemi a sluníčkem. Využijte akčních lednových letenek a vypravte se do majestátní Dubaje již nyní, a to za cenu 4 287 korun. Létejte s aerolinkou Smart Wings.

Článek Akční letenky, které si nemůžete nechat ujít byl publikován 13. ledna 2017 v 19.00 v rubrice Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...