Silvestr díky nejlevnějším letenkám

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, prosinec, silvestr

Sponzorované odkazy:

Silvestr díky nejlevnějším letenkám

Vánoce jsou sice pryč, ale před vámi je ještě překrásný Silvestr a oslava Nového roku. Chtěli byste jej strávit v rodinném kruhu, u moře anebo se vydáte na eurovíkend? Volba je čistě na vás, nicméně díky akčním letenkám se v prosinci můžete podívat prakticky kamkoliv na světě, a to za senzační ceny. Máme pro vás pár skvělých tipů, které vás jistě nadchnou.

Vídeň za 699 Kč

Silvestr může mít vskutku mnoho atraktivních podob a záleží na vás, jakým způsobem jej oslavíte a jestli si jej užijete na maximum. Pokud se ještě nemůžete nechcete smířit s tím, že je konec Vánoc, je ideální volbou Vídeň, kde můžete nasávat povánoční atmosféru a navštívit Vánoční trhy. Letenky do majestátní Vídně vás nyní vyjdou na senzačních 699 korun, a to jedině s leteckou společností Wizzair.

Autor: LetNounAutor: LetNoun

Cancún za 8 250 Kč

Mnozí se na Vánoce vydávají do teplých krajin, kde si užívají nic nedělání, moře a sluníčko a jednoduše vše, co k dovolené patří. Nestihli jste chytit akční letenky přes prosinec anebo jste chtěli zůstat pes svátky doma a užívat si typické české Vánoce? Pak se vydejte do majestátního Cancúnu již dnes, a to za skvělých 8 250 korun. Cestujte s leteckou společností Eurowings.

New York za 9 894 Kč

Jestli někde zažijete opravdu majestátní vstup do Nového roku a oslavu Silvestru, pak je to beze sporu New Yorku. Tato metropole každoročně slaví konec roku a příchod toho nového na Times Square, kde se sejde tisíce a tisíce lidí. Láká vás monstrózní oslava a zároveň již roky toužíte navštívit město, které nikdy nespí a má vám opravdu co nabídnout? Pak vvyžijte akčních letenek od letecké společnosti United Airlines a vydejte se do New Yorku za úchvatných 9 894 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Autor: Kolitha de SilvaAutor: Kolitha de Silva

Článek Silvestr díky nejlevnějším letenkám byl publikován 27. prosince 2016 v 20.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...