Nejlevnější letenky od Ryanair

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, listopad, ryanair

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější letenky od Ryanair

Pakliže létáte a pravidelně sledujete levnější letenky, společnost Ryanair vám jistě není cizí. Jedná se o největší evropskou leteckou nízkonákladovou společnost, která vznikla již před několika lety, konkrétně v roce 1985, v irském Dublinu. Ročně přepraví na desítky milionů pasažérů, kteří jsou čím dál spokojenější a tím šíří dobré jméno společnosti. Chcete cestovat kvalitně a za ty nejlevnější ceny na trhu? Pak vsaďte na nízkonákladovou leteckou společnost Ryanair.

Gran Canaria – 1 090 Kč

Listopad je měsícem, který mnozí považují za nudný a také poněkud smutný. V listopadu se teprve blíží krásné Vánoce a léto je v nedohlednu. Vy se tak můžete cítit neuvěřitelně unaveně a bez života. Potřebujete dobít baterky a ohřát se a přesto si nemůžete dovolit utratit desítky tisíc korun za drahý zájezd? Pak využijte akčních letenek názkonákladové letecké společnosti Ryanair a vydejte se na překrásné Kanárské ostrovy za senzačních 1 090 korun. Cena je včetně veškerých letištních poplatků, avšak nezahrnuje zpáteční cestu.

Mallorca – 550 Kč

Dalším skvělým nápadem na dovolenou nejenom v létě jsou Baleárské ostrovy, a to konkrétně úchvatný ostrov Malorka. Zde se vám bude líbit prakticky kdykoliv a rozhodně se na Malorku nemusíte vypravit jenom v letních měsících, kdy je zde horko a sluníčko pálí od rána do večera. Na Malorce se v listopadu odreagujete mnoha způsoby jako je cyklistika výlety po krásném okolí anebo historie. Zdejší městečka jsou malebná a doslova vás uchvátí. Vydejte se na dech beroucí ostrov Malorka již dnes, a to za neuvěřitelných 550 korun.

Autor: Stano MalákAutor: Stano Malák

Havana – 12 728 Kč

Láká vás exotická dovolená a rádi byste si ještě před Vánočními svátky odpočinuli a opálili? Pak využijte akčních letenek od společnosti Ryanair a vydejte se do hlavního města karibské Kuby, kterým je samozřejmě temperamentní a hříšná Havana. Zde si užijete naprosto vše, po čem každý turista touží. Čekají na vás překrásné dlouhé písečné pláže, kokosové palmy, příjemný oceán a také mnoho památek, architektury a kultury. Cena letenek na ostrov Kuba je nyní senzačních 12 728 korun, a to včetně zpátečního letu.

Borneo – 9 626 Kč

Borneo je jedním z nekrásnějších ostrovů světa a proto byst jej alespoň jednou za život měli navštívit. Pakliže jste se na ostrov ještě nevypravili, pak nastala ideální doba, pořídit si levné letenky a vydat se na příjemnou dovolenou za senzačních 9 626 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Nejlevnější letenky od Ryanair byl publikován 28. listopadu 2016 v 12.00 v rubrice Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...