Jak se zabavit v Praze? Ve volném čase se tu rozhodně nudit nebudete

Jak se zabavit v Praze? Ve volném čase se tu rozhodně nudit nebudete

Služební cesta do hlavního města nemusí být jen nepříjemná povinnost. Pokud se chystáte pracovně do Prahy, zkuste si váš business trip naplánovat tak, abyste měli i dostatek času na odpočinek a kromě pracovních povinností jste zvládli i prohlídku této malebné metropole.

Pokud ještě neznáte centrum města, určitě nevynechejte návštěvu Starého Města se Staroměstským náměstím, Malé strany s Kostelem svatého Mikuláše a pochopitelně Pražského hradu. Že už všechna tato místa znáte?

Koncerty a gastronomické zážitky

Pokud si potřebujete oddechnout, tak je ideální například posezení na Náplavce s výhledem na Vltavu a Hradčany na horizontu. U okolních stánků i na kotvících lodí můžete vyzkoušet různé typy piv, vín a dalších specialit- Stejně tak není výjimkou, že sem přijdete a během chvíle narazíte na hudebníky, kteří zrovna začínají svůj koncert.

Jestliže rádi ochutnáváte nová jídla a vyhledáváte neobvyklé gastronomické zážitky, doporučujeme procházku po Karlíně či Vinohradech. Máte-li rádi spíše zeleň, tak se můžete projít na Petřín a spojit výšlap s návštěvou tamní známé rozhledny, na Vítkov nebo například do Stromovky. Praha rozhodně není chudá na parky a kopce, takže najít trochu přírody není problém.

Jak si vybrat ubytování

Abyste se mohli po práci procházet po centru, tak je dobré najít si ubytování, které bude dostatečně dostupné a kam se večer snadno dostanete. Nabídka hotelů v hlavním města je pestrá, takže si můžete vybrat, zda chcete bydlet spíše na Žižkově či na Smíchově, nebo na opačném břehu řeky, například na Letné.

Kromě toho, že by se váš hotel neměl nacházet příliš daleko od centra města, si také zjistěte, zda se nenachází v příliš hlučné ulici. Stejně tak by neměl ležet příliš daleko od stanice metra či tramvaje, abyste nemuseli zvláště po tmě chodit příliš daleko sami.

Článek Jak se zabavit v Praze? Ve volném čase se tu rozhodně nudit nebudete byl publikován 19. září 2016 v 23.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...