Cestujte po Evropě do 2 000 Kč

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, září, levné letenky, akční letenky, společnost

Sponzorované odkazy:

Cestujte po Evropě do 2 000 Kč

Cestování se stalo fenoménem, který zaplavil doslova celý svět. Lidé cestování milují a jsou schopni mu dokonce podřídit celý svůj život. Pakliže i vy patříte k těm, co si potrpí na prozkoumávání končin po celém světě a žádný výlet, euro víkend nebo dovolená vám není cizí, pak se podívejte na akční letenky na září, díky kterým se podíváte po celé Evropě do skvělých 2 000 korun, a to včetně zpátečního letu a letištních poplatků.

Madeira – 1 890 Kč

Evropské ostrovy jsou velmi oblíbenými destinacemi pro letní dovolené. Zatímco pevnina může být příliš rušná, ostrovy jsou vždy o poznání klidnější, převažuje zde panenská příroda a nemluvě o krásných plážích a nekonečnému panorama. Jedním z nejúchvatnějších evropských ostrovů je beze sporu portugalská Madeira. Zde najdete naprosto vše, po čem při hledání letní dovolené toužíte. Madeira je směsicí dech beroucí přírody, průzračného moře, nekonečných pláží, romantických zátok, al zároveň rušných městeček, výborného jídla a přátelských obyvatel. Vydejte se na Madeiru ještě v září, a to s leteckou společností Condor za senzačních 1 890 korun.

Mallorca – 1 390 Kč

Při výčtu krásných evropských ostrovů samozřejmě nesmíme zapomenout ani na překrásnou Mallorcu, která je miláčkem lidí po celém světě. Nejkrásnější ostrov Španělska je skvělou volbou pro rodiny s dětmi, zamilované páry, party přátel, ale také seniory. Pokud hledáte univerzální místo, kde najdete naprosto vše typické pro letní destinaci, pak se rozhodně vydejte na úchvatnou španělskou Mallorcu. Pokud chcete vyrazit ještě v září, ceny letenek jsou úžasné. S leteckou společností Condor se na ostrov nyní dostanete za neuvěřitelných 1 390 korun.

Autor: KimAutor: Kim

Podgorica – 850 Kč

Mnozí turisté se vydávají do klasických a notoricky známých destinací, aniž by vyzkoušeli něco nového. Ano, vypravit se do oblíbených turistických míst je jistota, nicméně počítejte také s vyššími cenami a se spoustou turistů, kteří očividně přemýšleli stejně. Pokud se však nebojíte podívat do destinace, která není tolik známá a přesto je překrásná, pak cestujte do Podgorice v Černé Hoře. Černá Hora se pyšní překrásnou krajinou, úchvatnými plážemi a prostředím velmi obdobným tolik populárnímu Chorvatsku. Cena letenek do Podgorice je navíc nyní senzačních 850 korun, a to jedině s leteckou společností Ryanair.

Korfu – 1 190 Kč

Řecké ostrovy beze sporu patří k nejnavštěvo­vanějším oblastem Evropy, především jakmile se jedná o letní dovolenou. Pakliže jste se ještě letos na dovolenou nestihli vypravit, vydejte se v září na překrásné řecké Korfu, a to již za skvělých 1 190 korun s leteckou společností Ryanair.

Autor: Kyle TaylorAutor: Kyle Taylor

Nejlevnější letenky najdete na pelikan.cz

Článek Cestujte po Evropě do 2 000 Kč byl publikován 21. září 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...