Kam si zaletět v září? Vydejte se na prosluněnou Sardínii

Tagy:  Sardinie, itálie, září, last minute, letenky, zájezd, pobyt

Kam si zaletět v září? Vydejte se na prosluněnou Sardínii

Dovolenou by si měl čas od času dopřát každý, a to i ten největší workoholik a odpůrce odpočinku. Pakliže žijete v neustálém spěchu a stereotypu, dennodenně se věnujete stejným činnostem jako je zaměstnání, starost o domácnost, děti a případně sport, pak vaše tělo po relaxaci a nic nedělání doslova prahne. Ideálním způsobem, jak vypnout a načerpat síly do dalších náročných měsíců, je letní dovolená. A že jste prošvihli sezónu a na dovolenou se v červenci ani srpnu nedostali? Pak nezoufejte a vydejte se na letní dovolenou v září. Budete překvapeni, kolik oblastí vám nabídne svoji hřejivou náruč prosluněných pláží a příjemného moře.

Proč cestovat v září?

Zářijové dovolené nejsou pouze pro ty, co promeškali koupi zájezdu v hlavní letní sezóně. Naopak se mnoho lidí k zářijové dovolené uchyluje zcela dobrovolně, a to hned z několika atraktivních důvodů. Prvním známým faktem jsou ceny, které se v září pohybují na zcela jiné úrovni, než přes prázdniny. Zatímco na přelomu července a srpna se k moři podíváte takzvaně za „plnou pálku“, v září se můžete těšit na last minute zájezdy a slevy až 70 %. Nesmíte zapomenout ani na skutečnost poloprázdných hotelů, penzionů a také pláží, což milovníci soukromí a klidu náležitě ocení. Pokud si nepotrpíte na tropické teploty, davy lidí kam jen oko dohlédne a partičky studentů, pak budete z pozdní letní dovolené nadšeni.

Kam se vydat na letní dovolenou? autor: koalaKam se vydat na letní dovolenou? autor: koala

Kam se vydat?

I když jsou last minute pobyty značně omezené a nemůžete se rozhodovat jen podle svých preferencí, stále se najde veliké množství zájezdů, díky kterým lze takřka procestovat celý svět. Věnujte proto pár minut internetu a vyberte si vhodnou destinaci a laciné letenky ještě dnes. Zítra již můžete objevovat krásy památek, chytat bronz a nakupovat suvenýry jako jsou netradiční dalekohledy nebo místní šperky.

Hurá na Sardinii

Oblasti, kterým se v září rozhodně vyhněte, je sever přímořských lokalit, kde nemáte záruku krásného počasí a vysokých teplot. Kam se naopak bez obav vydejte je například překrásný italský ostrov Sardínie, na který budete velmi dlouho vzpomínat. Sardínie se pyšní dech beroucí krajinou, historickými památkami, malebnými zátokami, průzračným mořem a jednoduše vším, co můžete od dovolenkové destinace očekávat.

Kde se ubytovat?

Možností ubytování je v celé Itálii nespočet a na Sardinii tomu není jinak. Luxusní hotelové komplexy jsou jednou volbou, rodinné apartmány a romantické bungalovy volbou další. Pakliže preferujete all inclusive servis a bazén, pak se rozhodněte pro hotely v oblastech Porto Cervo nebo Costa Smeralda. Milovníky soukromí, pohodlí a klidu potěší malebné domečky v lokalitě Arborea, kde si užijete západy slunce a chvíle s partnerem za přítomnosti praktických erotických dárků, kvalitního italského vína a místních specialit.

Vydejte se na nejkrásnější ostrov Itálie, autor: koalaVydejte se na nejkrásnější ostrov Itálie, autor: koala

Článek Kam si zaletět v září? Vydejte se na prosluněnou Sardínii byl publikován 16. září 2016 v 00.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...