Malaga za 2 801 Kč

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, španělsko, malaga, cestování

Sponzorované odkazy:

Malaga za 2 801 Kč

Duben je již ve své druhé polovině a spolu s ním i pomalí nástup sezóny, díky které se můžete z překrásných evropských měst přesunout do přímořských letovisek, kde na vás bude čekat krásné počasí, prosluněné pláže a bezstarostný život, který je letoviscím u moře blízký. Pokud se chcete vyhnout letním tlačenicím o ta nekrásnější místa na pláži a chtěli byste mít hotelový bazén jenom sami pro sebe, pak se k moři vypravte ještě v dubnu nebo začátkem května. Možná se v moři vykoupete jenom na chvíli, nicméně za ten klid a probouzející se léto to rozhodně stojí. Co říkáte například na úchvatnou Malagu? Nyní ji můžete navštívit již za senzačních 2 801 korun, a to včetně zpátečního letu.

Autor: Danielmlg86Autor: Danielmlg86

Španělsko patří beze sporu k nejnavštěvo­vanějším místům Evropy a rozhodně se není čemu divit. Právě španělské pláže jsou totiž jako rájem na zemi, moře je zde neuvěřitelně čisté, svěží a nutno podotknout, že zatímco v některých oblastech nemusíte být zrovna spokojení s obyvatelstvem, španělští občané jsou přátelští a srdeční, čili se zde budete cítit příjemně a rozhodně ne jako cizinec, který do země nepatří. Španělsko je se svým temperamente neustále v akci, a proto vám nehrozí, že byste se v zemi nudili. Pokud vás přestane bavit brouzdat po plážích, jistě v městě, byť by bylo sebemenší, narazíte na příjemný bar, Flamengo večírek nebo alespoň na romantickou kavárničku. Co vám také ve Španělsku dozajista zachutná je strava. Španělé si potrpí na výrazné chutě a pracují výhradně s čerstvými surovinami, kterým vévodí ryby přímo z moře, jiné mořské plody, těstoviny, domácí chléb a bylinky, na kterých si nikde jinde nepochutnáte. Španělsko je pro letošní dovolenou zkrátka tou nejlepší možnou volbou.

Pokud stále zvažujete, jakou oblast Španělska navštívit, pak se rozhodně pro přístavní město Malaga na jihu země, které vás rozhodně nezklame. Malaga je vším, co by měl náročný turista od cílového místa požadovat. Se svým počtem téměř 600 tisíc obyvatel se řadí k metropolím země která se může pyšnit moderními obchodními centry hotelovými komplexy, stadionem, ale také univerzitou, spoustou kulturních a historických památek a mimo jiné také překrásnými plážemi a nekonečně dlouhou promenádou. Jakmile vás tedy nebude bavit pouze ležet bezcílně na pláži a i potápění vám po několika dnech bude připadat stereotypní, nic vám nebrání se rozptýlit v centru města, kde si užijete zábavu, poznáte zajímavé lidi a ochutnáte mnoho typických i netradičních španělských dobrot.

Autor: Pimlico27Autor: Pimlico27

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Malaga za 2 801 Kč byl publikován 17. dubna 2016 v 20.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...