Létejte s italskou jistotou

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, alitalia, společnost

Sponzorované odkazy:

Létejte s italskou jistotou

Mezi desítkami, ba dokonce stovkami leteckých společností můžete mít opravdu problém si vybrat tu, která pro vás bude nejvhodnější. Mezi důležité faktory patří bezpečnost, komfort a samozřejmě také dobrá cena, což vám rozhodně neposkytne každý dopravce. Ve změti konkurenčních nabídek je těžké se orientovat a proto byste měli o významných společnost něco málo vědět. Jednou z velmi oblíbených aerolinií je určitě italská společnost Alitalia, se kterou se do oblak můžete vznést, aniž byste měli strach o svůj život nebo se cítili nepohodlně.

Alitalia je nejstarší leteckou společností Itálie, a to již od roku 1946, kdy na území této země vznikla. Sídlo letecké společnosti je v Říme, hlavním městě Itálie, odkud se také o rok později uskutečnil první let. Ten byl směřován do Milána a proběhl více než úspěšně. Od té doby bylo severoitalské město druhým domovem aerolinky a jakýmsi útočištěm. V roce 2001 se Alitalia stala právoplatným členem letecké aliance SkyTeam, kde jsou pouze ti nejvyhlášenější dopravci. Čím je letecká společnost zajímavá je fakt, že jakožto jediná aerolinie na světě vlastní více letounů než cílových destinací, což je pro náklady poměrně finančně náročné.

Miami za 9 700 Kč

S leteckou společností Alitalia se můžete podívat například na krásnou a věčně slunečnou Floridu, která beze sporu patří k nejnavštěvo­vanějším místům Spojených států amerických. Florida je vyhlášená svojí krásnou blankytně modrou oblohou, vysokými teplotami a vlnami ideálními pro surfování i plavání. Roky toužíte po tom, procházet se po písečných plážích floridské Miami? Pak si svůj sen splňte právě teď, a to díky jedinečné nabídce akčních letenek od Alitalia, které vás nyní budou stát senzačních 9 700 korun.

Autor: anonymonkAutor: anonymonk

Boston za 9 459 Kč

Do Ameriky se stále dost lidí vydává pracovat a poznávat nové a nové věci, rozšiřovat si obzory a vydělávat peníze. Americký sen již samozřejmě spoustu let není to, co dříve a zdaleka si v USA nepřijdete na takové finance, jako ještě před 10ti lety, nicméně stále je proč cestovat a proč se za prací do Ameriky vydat. Vypravte se například do krásného Bostonu, kde je kultura a architektura na prvním místě. S aerolinkou Alitalia vás nyní letenky budou stát senzačních 9 459 korun.

Rio de Janeiro za 7 927 Kč

Už máte dost studené zimy a chtěli byste se pořádně prohřát? V našich končinách bude sice co nevidět slunečné jaro, ale na příjemné a opalující teploty si ještě nějaký ten měsíc budete muset počkat. Nic vám ale nebrání v odreagování se na zahraniční dovolené, kde si odpočinete a zároveň získáte krásnou bronzovou barvu. Vypravte se například do temperamentní Brazílie, kde na vás kromě oceánu a písečných pláží čeká také spousta zábavy a kulturního vyžití. Cena letenky do Ria de Janeiro je nyní senzačních 7 927, a to jedině s leteckou společností Alitalia. Autor: ToddonFlickrAutor: ToddonFlickr

Článek Létejte s italskou jistotou byl publikován 16. března 2016 v 19.00 v rubrice Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...