Eurowings - létejte levně a výhodně

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, leden, únor, zima, nízkonákladové letenky, akční letenky, eurowings

Sponzorované odkazy:

Eurowings - létejte levně a výhodně

Levné letenky jsou něco, po čem touží každý turista, bez ohledu na věk nebo příjmy. I člověk, který se může pochlubit vyšším plate pravděpodobně nepotřebuje vyhazovat peníze za letenky, které ve stejné kvalitě může zakoupit o mnoho levněji. A právě tohoto faktu jsou si plně vědomi některé evropské aerolinky, které se snaží ušetřit maximum na nákladech, aby vám mohly poskytnout to nejlacinější cestování.

Společnost Eurowings patří k těm novějším leteckým společnostem, soustředícím se právě na výhodné letenky po celé Evropě a do mnoha jiných světových destinací jako jsou Arabské Emiráty, ostrovy Indického oceánu a spoustu dalších. Německá aerolinka si zakládá jak na šetření nákladů, tak na jistém komfortu a bezpečí. Za cenu levných letenek se tak rozhodně nemusíte bát o svůj život.Začněte konečné létat výhodně a zaměřte se na akční nabídky letecké společnosti Eurowings, která má rozhodně co nabídnout.

Miláno za 898 Kč

Miláno je přesně jedním z těch evropských velkoměst, která byste si neměli nechat ujít. Pravdou je, že zde nenajdete až tolik historických památek jako například v Římě, Vídni nebo Paříži, ale jestli vás na Miláně něco naprosto uchvátí, pak jsou to zdejší stylový lidé a především nespočet butiků a obchůdků, které zkrátka nikde jinde nenajdete. Vydejte se za tuto směšnou cenu do Mekky módního průmyslu a přivezte si originální outfity, kterými oživíte mnohdy tak nudné ulice českých měst.

Autor: Kevin PohAutor: Kevin Poh

Dominikána – Puerto Plata za 7 590 Kč

Na exotickou dovolenou je beze sporu nejlepší vyrazit v zimě, neboť právě touto dobou u nás obvykle panují mrazy a ve Středomořských oblastech byste se také příliš neohřáli. Faktem ale je, že v zimě za letenky a celkově zahraniční pobyty v exotických lokalitách zaplatíte spousty peněz. Pak se ale najdou výjimky, kdy seženete neuvěřitelně laciné letenky, o kterých se vám snad ani nesnilo. Využijte akční nabídky letecké společnosti Eurowings a vydejte se do překrásného Puerto Plata na Dominikáně již za skvělých 7 590 korun.

Mexiko – Cancún za 6 190 Kč

Že letenky od letecké společnosti Eurowings už snad ani nemohou být levnější, svědčí další akční nabídka letenek do překrásného a temperamentního Mexika ve Střední Americe. Zatímco ještě nedávno jste se za cenu 6 190 korun mohli dopravit tak maximálně do evropského města nebo na pobřeží Itálie, nyní se za tuto báječnou cenu podíváte na druhou stranu zeměkoule, kde si užijete překrásnou dovolenou se vším všudy. Neváhejte a využijte této jedinečné nabídky, která se již nemusí opakovat.

Autor: dronepicrAutor: dronepicr

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Eurowings - létejte levně a výhodně byl publikován 15. února 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...