3 americká města za ty nejlepší ceny

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, leden, amerika, usa

Sponzorované odkazy:

3 americká města za ty nejlepší ceny

S levnými letenkami se za posledních pár let doslova roztrhl pytel. Zatímco v dřívějších letech jste si o přepravě letadlem mohli nechat jenom zdát anebo jste na leteckou zahraniční dovolenou šetřili opravdu celý rok, dnes je všechno jinak. Létání po Evropě je naprostou samozřejmostí, dokonce vás, při cenách benzínů a nafty, vyjde cesta automobilem ještě dráž, ale můžete letecky cestovat po celém světě, za super ceny a rozhodně nemusíte být milionář ani vysoce postavený manažer. Dnes si létání do všech kontinentů užijí studenti a také čeští senioři. A kam se za ty nejlepší ceny na trhu vypravit v lednu? Poznejte krásu 3 majestátních amerických měst, a to již od senzačních 8 977 korun.

Chicago za 8 977 Kč

Chicago je beze sporu jedním z nejpopulárněj­ších, největších a také nejkrásnějších měst Spojených států amerických. Město se nachází ve státě Illinois, na pobřeží Michiganského jezera. Město je tedy obklopeno vodou, nicméně ne mořem ani oceánem, jak se mnozí mylně domnívají. Chicago je, se svými 10 miliony obyvatel, třetím největším městem Spojených států amerických. Větší je už pak je New York a Los Angeles. Metropole je také přezdívána jako větrné město, neboť zde proudí vítr ve větší koncentraci, než je zvykem. Díky množství stromů a větrných mlýnů však obyvatelé Chicaga větrné nárazy nijak nevnímají. Kromě faktu, že Chicago vlastní všechny vymoženosti moderního velkoměsta, pyšní se také neuvěřitelným množstvím zeleně a parků obecně. Díky tomu si nebudete připadat, jako byste byli v plechovém, studeném a nic neříkajícím městě. Zaleťte se do Chicaga za skvělou cenu, a to jedině s leteckou společností Etihad Airlines.

Autor: wikimediacommonsAutor: wikimediacommons

San Francisco za 10 899 Kč

San Francisco sice nepatří k těm největším městům Spojených států amerických, ale zato se pyšní neuvěřitelnou oblibou nejenom turistů z celého světa, ale také amerických občanů a hollywoodských producentů. San Francisco se nachází v Kalifornii, čili v případě, že milujete teplo a sluníčko, tady budete jako doma. Město je vyhlášené především pro svůj Golden Gate, což je červený most spojující údolí, ale také pro netypické domky, strmé ulice a tramvaje, které nikde jinde nenajdete. V San Franciscu rovněž narazíte na spousty tuleňů, která přirozeně obklopují pobřeží a přilehlá mola. Letenky do San Francisca vás s aerolinkou Air France vyjdou na skvělých 10 899 korun.

New York za 11 455 Kč

Když se řekne USA, většina lidí si automaticky vybaví New York a jeho nejslavnější Sochu Svobody a mnoho dalších pamětihodností a zvláštních úkazů. Toto město je impozantní především tím, že je naprosto charakteristické, nezaměnitelné, originální a prostě si jej nemůžete splést s žádnou jinou světovou metropolí. New York je známí především pro své neuvěřitelné množství mrakodrapů, které se zde začali stavět již před více než 50 lety. New York ale není jen město nekonečně vysokých budov, skrývá v sobě mnohem víc. Zvláštností je například monstrózní Central park, který z několika milionového New Yorku dělá rázem příjemné místo, kde si můžete za bílého dne užít piknik, sport nebo romantické rande. Ne všechny metropole se obdobnou zelení ve svém centru mohou pyšnit. Pokud jste doposud neměli tu možnost New York poznat, je na čase vše změnit. Využijte akčních letenek letecké společnosti Smart wings a vydejte se do New Yorku za skvělých 11 455 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek 3 americká města za ty nejlepší ceny byl publikován 14. ledna 2016 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...