Hola holá, exotika volá aneb nejlevnější letenky do oblíbených destinací

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, leden, únor, exotika, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Hola holá, exotika volá aneb nejlevnější letenky do oblíbených destinací

Leden a únor jsou měsíce, které se každoročně nesou ve znamení odpočinku po náročných Vánocích a většina lidí se již nemůže dočkat příchodu krásného a teplého jara. Ideální variantou, jak strávit lednový či únorový víkend nebo jak se odreagovat od každodenního stereotypu, je dovolená na horách či alespoň víkend plný lyžování a běžkování. Bohužel, letošní zima ale sněhu příliš nepřeje a tak vám nezbude, než chodit na procházky po našich, jindy zasněžených, kopcích anebo se vydejte na exotickou dovolenou, která vás nyní vyjde na super ceny.

Havaj za 12 355 Kč

Amerika má spoustu krásných míst, ke kterým rozhodně nepatří pouze majestátní metropole New York nebo větrné Chicago či pobřeží Kalifornie a bohaté Floridy. Amerika se pyšní rovněž překrásnými ostrovy, které rozhodně stojí za návštěvu. Jedním z nich je například úchvatná Havaj, která v sobě skrývá přesně ta exotická kouzla, po kterých turisté a rekreanti tolik touží. Nekonečné písečné pláže, nech beroucí průzračný oceán, kokosové palmy, útulné ubytování, malebná krajina a k tomu všemu neuvěřitelně vstřícné domorodé obyvatelstvo. To všechno a mnohem více je Havaj, kterou můžete nyní, s leteckou společností British Airways, navštívit již za senzačních 12 355 korun.

Autor: Ariane MiddelAutor: Ariane Middel

Mexiko za 8 990 Kč

Další z překrásných exotických destinací je rozhodně Mexiko, konkrétně pak například přímořská oblast Cancún. Mexiko je velmi temperamentním státem, nicméně to nemění nic na faktu, že je zde úchvatná příroda a pláže jako vystřižené z pohlednice. Pokud rovněž patříte k milovníkům dobrého jídla, rozhodně si v Mexiku přijdete na své, neboť zdejší pokrmy, jejichž slabý odvárek znáte z mexických restaurací v Čechách, vám učarují a již nikdy nebudete chtít špagety nebo knedlíky. Nadšeni budete také z místních kulturních akcí a klubů, které večer co večer žijí naplno a nemají nouzi o taneční muziku, živé koncerty a taneční akce. A kolik vás lednové letenky do Mexika vlastně budou stát? Pokud se rozhodnete letět s aerolinií Eurowings, pak úchvatných 8 990 korun.

Svatý Martin za 12 111 Kč

Ve výčtu exotických oblastí, kterých je nekonečně mnoho, samozřejmě nesmí chybět ani Karibské ostrovy, jež si jistě přeje navštívit každý nadšený turista. Karibik je sám o sobě natolik malebný, že se snad nemůže najít jedinec který by prohlásil, že se mu na ostrovech nelíbilo nebo jej dokonce nelákají. Pakliže sníte o návštěvě Karibiku a namísto temperamentní Kuby byste rádi zakotvili na menších ostrůvku, vypravte se na ostrov Svatý Martin, který je klidný, pro rekreaci ideální a poskytne vám nejenom krásnou přírodní scenérii, ale také komfortní ubytování, vynikající stravu a místní památky, které jsou pozůstatkem dřívější kultury a náboženských zvyklostí. Na Svatý Martin se vypravte s leteckou společností Air Caraibes za skvělých 12 111 Kč.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Hola holá, exotika volá aneb nejlevnější letenky do oblíbených destinací byl publikován 31. ledna 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...