Plánujete dovolenou 2016? Co třeba Albánie?

Tagy:  letenky, dovolená v albánii, albánie, dovolená 2016, last minute, last minute dovolená, levné letenky

Plánujete dovolenou 2016? Co třeba Albánie?

Možná si říkáte, že je v lednu ještě spousta času na přemýšlení, kam si pojedete odpočinout v letních měsících a spíše se aktuálně zaměřujete na pobyty na horách, případně na exotické dovolené. Než se ale nadějete, bude tu léto a spolu s ním všechny akční zájezdy vyprodané, ty nejlepší destinace obsazené a vám opět nezbude, než investovat neskutečnou sumu do poměrně průměrné oblasti. Pořizování letních zájezdů má své výhody jak z finančního hlediska, tak co do plánování dovolené, neboť pokud nejste sami svým pánem a pracujete v kolektivu, kde se o každý červencový termín doslova perete, vy budete mít náskok. A kam se letošní léto vypravíte vy?

Jak se vyhnout přemíře turistů a vysokých cen?

Pokud chcete letní dovolenou absolvovat během letní sezóny a nechcete čekat na září nebo říjen, je celkem pochopitelné, že se setkáte se spoustou turistů. Některé lokality jsou natolik navštěvované, až hotely praskají ve švech a pláže budou obležené natolik, že zcela zapomenete na jejich krásu a čisté moře. Opravdu si toto představujete pod pojmem poklidná rodinná dovolená? Jak se tedy vyhnout tisícům turistů a na dovolené si, místo boje o lehátko, opravdu odpočinout? Zapomeňte na vyhlášené oblasti a raději se vydejte do méně zprofanovaných míst, kde okusíte průzračné moře, budete chtít navštívit Casino a ochutnat všechny místní speciality.

Kam se vydat na letní dovolenou? Autor: ckglobtourKam se vydat na letní dovolenou? Autor: ckglobtour

Krásná dovolená za super ceny? Jedině v Albánii

Především Češi si zvykli každoročně jezdit do Itálie, Francie nebo Řecka a dokonce ani nepřemýšlí o jiných volbách. Jednoduše sází rok co rok na jistotu a nevadí jim ani totožné hotelové komplexy, ty samé kempy a pláže, které již nemohou ničím překvapit. Dovolená by však měla být také o nových poznání a zážitcích, od ochutnání zbrusu nových jídel, až po koupi originálních triček. Vydejte se vzhůru dobrodružství do úchvatné Albánie, své volby dozajista nebudete litovat!

Albánie rozhodně není typickou oblastí, kde byste hledali desítky tisíc turistů. Důvodem může být islámsky založený stát, který zbytek Evropy mnohdy zbytečně děsí. Zdejší náboženství nicméně nemění nic na tom, že se jedná o krásnou zemi se spoustou lákadel, kvůli kterým se na pobřeží Jaderského moře budete jistě rádi vracet. Kromě nekonečných písečných pláží, čistého moře v barvě smaragdu a žhnoucího slunce se můžete těšit na přátelské obyvatelstvo, temperamentní zábavu a také na historické památky, jejichž obhlídka vám může zpříjemnit nic nedělání.

Dovolenou v Albanii seženete last minute za skvělé ceny, a to již v těchto zimních měsících, proto neváhejte a udělejte si radost ještě dnes. Několik dalších měsíců se budete mít na co těšit a odměnou vám bude nezapomenutelná dovolená v jedné z nejkrásnějších evropských zemí.

Dovolená v Albánii je jasnou volbou! Autor: ckglobtourDovolená v Albánii je jasnou volbou! Autor: ckglobtour

Článek Plánujete dovolenou 2016? Co třeba Albánie? byl publikován 28. ledna 2016 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...