Amerika 3x jinak s akčními letenkami

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, zájezd, let, amerika, las vegas, kanada, san francisco, usa

Sponzorované odkazy:

Amerika 3x jinak s akčními letenkami

Podívat se alespoň jednou za život do Ameriky je snem snad každého člověka. Vzhledem k tomu, že vás vše americké obklopuje dennodenně v médiích, školách, zaměstnáních, na zastávkách, v restauracích a dokonce v supermarketech, nelze se divit, že byste onen americký sen chtěli spatřit na vlastní oči. V předešlých letech byla cesty za „velkou louži“ něčím nemyslitelným. tyto doby jsou však dávno pryč a vy se dnes můžete do Spojených států amerických podívat i za předpokladu, že nevyděláváte stovky tisíc korun měsíčně. Sledujte akční letenky a létejte levněji, než kdy dřív.

Las Vegas za 11 642 Kč

Jedním z bezkonkurenčně nejpopulárnějších měst Severní Ameriky je rozhodně Las Vegas. Toto nepříliš veliké město se nachází v Nevadské poušti a je obklopeno neúrodnou půdou. Zdánlivě by se mohlo zdát, že není příliš o co stát, ale nenechte se oklamat. Právě uprostřed této nehostinné lokality vyrostlo ono věhlasné město hazardu, kde se lidé denně bezhlavě žení a vdávají, rozhazují naspořené peníze, kupují drahé hotelové komplexy a užívají si života plnými doušky. Las Vegas je město, kde nežije příliš mnoho stálých obyvatel, zato hoteliéři světových kasín si mnou ruce. Denně jsou zde tisíce nadšených turistů z celého světa, kteří toužili okusit kouzlo reflektorů a záře. Také vás láká Las Vegas? Pak jej navštivte za 11 642 korun, a to jedině s leteckou společností Iberia.

Autor: PrayitnoAutor: Prayitno

Toronto za 8 653 Kč

Kanada je mnohými Američany stále zatracována a považována za jakousi vesnici, kde se rodí nepříliš inteligentní lidé pro život. Jakmile Kanaďan ve Spojených státech odhalí zemi svého původu, rázem je zaškatulkován, a to nepříliš dobře. Pro nás Evropany má ale Kanada neuvěřitelné kouzlo, a to už právě proto, že je oproti rušnému USA neuvěřitelně klidná, přátelská a především se pyšní něčím, co ji USA může závidět – nádhernou krajinou. Ta je zde tolik poutavá, že vás pěší turistika nikdy neomrzí. Poměrně klidná a přesto velmi moderní jsou zde i ta největší město jako Vancouver, Otawa nebo Toronto. Láká vás právě jedna z těchto metropolí? Pak začněte Torontem, a to s leteckou společností Air France, která vás přepraví za skvělých 8 653 korun.

San Francisco za 8 808 Kč

O San Franciscu jste jistě nejednou slyšeli a pokud ne, jistě jste měli tu čest město spatřit v jednom z hollywoodských filmů. Zatímco je New York ideálním místem pro trháky a krimi, v Chicagu se skvěle točí komedie, San Francisco je jako stvořené pro romanci. Nejtypičtějším znakem města je Golden Gate tyčící se přes úpatí hor a vodní plochu, za zmínku stojí ale také dobové baráčky a především strmé kopce a typické tramvaje, kterými se nikde jinde na světě nesvezete. San Francisco může být vaší cílovou stanicí s leteckou společností KLM za super cenu 8 808 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Amerika 3x jinak s akčními letenkami byl publikován 13. ledna 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...