Last minute - kam na Silvestra?

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, dovolená, zájezd, akční letenky, prosinec, silvestr, nový rok

Sponzorované odkazy:

Last minute - kam na Silvestra?

Vánoce jsou jedním z nejkrásnějších období v roce, kdy se sejde celá rodina a společně si užívá nejenom své přítomnosti, ale také výborné jídlo, pití a samozřejmě nesmíme opomenout ani dárky. Štědrý den a sváteční dny rychle uplynou a vystřídá je oslavování konce roku a nástup toho dalšího, kdy lidé věří v nové zážitky a také spousty zázraků. Silvestr je v našich končinách čím dál populárnější a pokud ho i vy rádi slavíte, buďte letošní rok kreativní a chlebíčky vyměňte za exotické pochutiny a povalování se na gauči u notoricky známých pořadů za netradičně strávený večer. Kam se na Silvestra vydat a kde strávit poslední Vánoční dny a Nový rok?

Mexico za 11 032 Kč

V tomto ročním období je Evropa poměrně studená a pakliže nechcete strávit Nový rok v jednom z evropských měst nebo metropolí, vypravte se trochu dále, konkrétně do Střední Ameriky, kde na vás čeká krásné počasí, nekonečné písečné pláže a samozřejmě temperamentní obyvatelstvo, které je pro oblast naprosto tradiční. Do Mexica vás letenky se společností American Airlines budou stát příjemných 11 032 korun.

Autor: Barbara WilliAutor: Barbara Willi

New York za 11 572 Kč

Nový rok byste rozhodně měli strávit netradičně a se vší parádou, neboť jak se pravý „jak na Nový rok, tak po celý rok“. A kde zažít nezapomenutelné oslavy, které ve vás zanechají úžasné vzpomínky? Jedině v majestátním velkoměstě New York. Je libo oslavovat na Mannhattanu? Pak se do New Yorku vypravte již za 11 572 korun, a to jedině s leteckou společností Air Kanada.

Hong Kong za 9 732 Kč

Ne každého láká Amerika nebo exotický dovolení, spousta lidí by se ráda podívala do Asie a cestovala po jejich končinách, které jsou naprosto odlišné od těch našich. Využijte akčních prosincových letenek a vypravte se na Silvestrovské oslavy do Hong Kongu. Nezapomeňte však na to, že je čínský rok oslavován především v únoru, silvestrovské oslavy tak proběhnou v podstatně klidnějším duchu a vy tak budete mít spoustu prostoru i na kulturní turistickou vložku.

Dubaj za 5 687 Kč

Ideální volbou by samozřejmě bylo spojit dovolenou a silvestrovské oslavy v jedno, kdy si zároveň odpočinete a užijete si spoustu zábavy a nevšedních činností. S leteckou společností Smart Wings se nyní můžete podívat do krásné a luxusní Dubaje již za příjemných 5 687 korun.

Článek Last minute - kam na Silvestra? byl publikován 16. prosince 2015 v 16.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...