Listopadové letenky od Easyjet

Tagy:  létání, dovolená, cestování, podzim, listopad, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Listopadové letenky od Easyjet

Nízkonákladová letecká společnost Easyjet se netají levnými letenkami, ba naopak na nich postavila svoji kariéru. Zastímco běžné letecké společnosti, které jsou po celém světě známé a oblíbené, kladou důraz na pohodlí a především své dobré jméno, Easyjet ví, čím cílového zákazníka zaujmout na nalákat a tím jsou právě levné letenky. Pod pojmem levné si lze předstabvit něco, co je ve slevě, letenky od Easyjet jsou ale často za takové ceny, že je lze považovat až za směšné a takřka zadarmo. Chtěli byste cestovat již od 499 korun? S Easyjet je to rozhodně reálné.

Miláno za 699 Kč

Vánoce se kvapem blíží a spolu s nimi také neustálé přemýšlení a plánování, čím letos potěšíte a překvapíte své nejbližší či přátele. Ať tak či onak, prostě budete muset vyrazit na nákupy nebo alespoň objednávat přes internet. Ovšem eshopy jsou v tomto období přetížené a tak byste se také mohli setkat se zklamáním v podobě nedoručené zásilky. Nebylo by lepší vyrazit na pořádné nákupy a nakoupit luxusní zboží za super ceny? Využijte akční nabídky od letecké společnosti Easyjet a vydejte se do majestátního Milána již za 699 korun. V Italské metropoli pořídíte oblečení a doplňky, které u nás rozhodně neseženete a cestu můžete spojit také s kulturním zážitkem a město si projít památku po památce.

Autor: heiner AdamsAutor: heiner Adams

Vídeň za 499 Kč

Rakouské hlavní město patří beze sporu k nejkrásnějším městům Evropy a každý Evropan by jej měl alespoň jednou za život vidět na vlastní oči. Ob zvláště Češi by se do krásné Vídně měli vypravit, neboť je co by kamenem dohodil. V dřívějších letech bylo praktické navštívit Vídeň osobním automobilem, nicméně za poslední roky cena benzínu a nafty neuvěřitelně vzrostly, proto se vám tato cesta již rozhodně nevyplatí. Ba naopak můžete cestovat jako páni a ušetřit ještě spoustu času. Využijte neuvěřitelně levných letenek společnosti Easyjet a leťte za vídeňským Sachrem, Vánočními trhy a úchvatnou architekturou již za senzačních 499 korun.

Benátky za 849 Kč

Evropa vlastní nespočet romantických míst, která by se o prvenství na pomyslném žebříčku mohla opravdu poprat. jedním z úchvatných měst Evropy jsou samozřejmě dech beroucí Benátky, které jsou natolik jiné, originální a neotřelé, že je prostě musíte vidět a užít si jejich krásu dosyta. Benátky je ideální navštívit na jaře, kdy jsou v Itálii velmi příjemné teploty. Tou dobou však ve městě bude spousta cizinců z celého světa a navíc bude prakticky nemožné sehnat levné letenky a pobyt jakožto takový. Chcete-li značně ušetřit, vydejte se na romantický výlet pro dva již v listopadu, kdy jsou letenky aerolinky Easyjet za senzačních 849 korun, což je opravdu exkluzivní nabídka.

Autor: Kamillo KluthAutor: Kamillo Kluth

Článek Listopadové letenky od Easyjet byl publikován 24. listopadu 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...