Kam letět v říjnu s Easy Jet?

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, easy jet

Sponzorované odkazy:

Kam letět v říjnu s Easy Jet?

O letecké společnosti Easy Jet jste již slyšeli několikrát a pokud pravidelně sledujete naše příspěvky, pak velmi dobře víte, o koho se jedná a co společnost vlastně nabízí. Není ovšem na škodu si její profil opět trochu připomenout. Easy Jet je nízkonákladovou aerolinkou, která na trhu patří k těm nejmladším. Proslavila se především díky svým neuvěřitelně laciným letenkám, které doslova válcují konkurenci. Nutno podotknout, že jak skvěle firma začala, tak stejně tak slibně i pokračuje. Dnes se pyšní stovkami tisíc spokojených zákazníků a miliony přepravených klientů, kteří se k aerolinii opětovně velmi rádi vrací a rozhodně se není čemu divit, neboť právě Easy Jet patří k těm firmám, díky kterým ušetříte spousty peněz a již nebudete chtít létat jinak. Easy Jet každý měsíc updatuje seznam velmi výhodných akčních letenek, které vás do nejrůznějších evropských destinací dopraví opravdu za hubičku. Víte, které to jsou v říjnu? My ano!

Londýn za 764 Kč

Londýn rozhodně není městem, které by bezmezně miloval každý turista. Někomu připadá velmi studený, strohý, neútulný a nepřívětivý, jiní si naopak zamilovali jeho nenahraditelnou novogotickou architekturu a neustále zamračené počasí, které je tak trochu romantické. Abyste si však o metropoli Velké Británie mohli udělat obrázek sami a nesoudili na základě výpovědí známých nebo článků, měli byste jej alespoň jedinkrát navštívit. Neváhejte proto a využijte akční nabídky letecké společnosti Easy Jet a vypravte se za krásami několikamilionového Londýna již dnes, a to za úžasných 764 korun.

Autor: Francesca CappaAutor: Francesca Cappa

Řím za 684 Kč

Další evropskou metropolí, která stojí za návštěvu, je hlavní město temperamentní a stále prosluněné Itálie – Řím. Toto velkoměsto je jedním z nejstarších měst na světě, což je poznat z každého jeho koutu. Tamní architektura a historické monumenty jsou naprosto typické a nezaměnitelné a pro svoji krásu a monstróznost opěvované po celém světě. Jakmile se do Říma dostanete, nesmí vám uniknout návštěva majestátního Kolosea, chybět by neměla ani muzea, Národní galerie, opera a hlavní třída se spoustou moderních i dobových obchodů a typických italských tratorií, kde si pochutnáte na luxusní pizze nebo těstovinách. Do Říma můžete nyní letět za senzačních 684 korun.

Amsterdam za 934 Kč

Na Evropě je úchvatné, že je poměrně malá a přesto je každé její hlavní město diametrálně odlišné a nezaměnitelné s žádným jiným. Když si srovnáte Londýn, Řím a Amsterdam, jedná se o tolik jiná města, že je zkrátka musíte vidět všechna. Amsterdam je vyhlášený svojí nevšední architekturou, přátelským obyvatelstvem a dobrým jídlem, proto si nezapomeňte, jako suvenýr, přivést sýr nebo čokoládu. Letenky do Amsterdamu nyní stojí pouhých 934 korun.

Článek Kam letět v říjnu s Easy Jet? byl publikován 21. října 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...