Vídeň za 499 Kč, jedině v září!

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, vídeň

Sponzorované odkazy:

Vídeň za 499 Kč, jedině v září!

Podzim je, co se cestování týče, trochu limitující, neboť už s musíte opravdu vybírat, kam se vypravit. Zatímco v letní sezóně vás lákají pláže řeckých ostrovů, Španělska nebo Itálie, na podzim se ve středomoří již příliš nevykoupete a pokud ano, koledujete s o pořádné nastydnutí. Pořád je zde ale nespočet možností na eurovíkendy a prodloužené víkendy, které vás mohou příjemně překvapit. Odpočiňte si od každodenního stereotypu a vydejte se třeba jen k našim nedalekým sousedům. Co říkáte například na exkluzivní letenky do Vídně, které vám v září letecká společnost Wizzair nabízí za senzačních 499 korun.

Proč cestovat s Wizzair?

Letecká společnost Wizzair není na trhu žádným nováčkem a pokud cestujete často a rádi, pak jste o ni již jistě slyšeli. Jedná se o nízkonákladového leteckého dopravce, který se samozřejmě proslavil díky svým levným letenkám. S touto charterovou aerolinkou můžete podnikat cesty po celé Evropě za skvělé ceny, které vám nabídne vskutku málo kdo. Ano, nepoletíte první třído a nemůžete od letu očekávat luxus, ale po pravdě, nechcete spíše ušetřit a dopravit se do cílové stanice v bezpečí? To vše vám Wizzair umožní. Díky této letecké společnosti již cestování není nemožné a dovolit si jej mohou i studenti nebo senioři. Co měsíc Wizzair přichází s řadou exkluzivních letenek, které rozhodně stojí za pozornost. V září je to například Vídeň, a to již za senzačních 499 korun.

Autor: Andreas GriessnerAutor: Andreas Griessner

Vídeň a její krásy za hubičku

Vídeň je beze sporu jedním z nejimpozantněj­ších evropských měst a i když to málo kdo z Čechů ví, jedná se o krásné město, které může směle konkurovat romantické Paříži nebo historickému Římu. Pokud jste v hlavním městě Rakouska doposud nebyli, pak nastal ten nejlepší čas se do Vídně vypravit.

Jak jistě víte, Vídeň je hlavním městem Rakouska a zároveň také tím největším. Se svým 1,8 miliony obyvatel je rovněž nejlidnatějším městem v zemi, statutárním orgánem, politickým, ekonomickým a kulturním centrem a mimo jiné je její krásné historické centrum od roku 2001 zapsáno na seznam světového děditství UNESCO. Rakousko sousedí s Českem, Slovenskem a Maďarskem, přičemž nejblíže do majestátní Vídně mají Slováci. Pokud byste plánovali cestovat osobním automobilem, absolvovali byste několika hodinovou náročnou cestu. Letecky jste ve Vídni za chviličku a vzhledem k aktuálním cenám letenek od Wizzair na celé cestě ještě značně ušetříte. Pokud tedy milujete evropská města pro jejich zapadlé uličky, historická jádra, vynikající jídlo, kulturní děditství a nevšední architekturu, pak se do Vídně rozhodně vypravte.

Autor: Michela SimonciniAutor: Michela Simoncini

Článek Vídeň za 499 Kč, jedině v září! byl publikován 16. září 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...