Last minute letenky na srpen

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Last minute letenky na srpen

Čas plyne jako voda a než se nadějete, bude zde opět konec léta a před námi studený podzim a ještě studenější zima. V letních měsících je naprosto typické navštěvovat zahraniční přímořské destinace, a to už například proto, že mají děti prázdniny. Možná patříte k těm lidem, kteří si letošní léto ještě nestihli pořádně užít a odpočinout si, proto byste měli zpozornět a využít akčních nabídek na srpen, díky kterým si prožijete last minute letní dovolenou za skvělé ceny a rozhodně budete mít na co vzpomínat.

Kanárské ostrovy za 1 899 Kč

Pro všechny, kteří si nepotrpí na nekonečná vedra a spíše preferují příjemné klimatické podmínky, ve kterých lze nejenom trávit čas na pláži a v moři, ale také cestovat a poznávat krásy neznámé oblasti, jsou Kanárské ostrovy tím nejlepším místem pro letní dovolenou. Na Kanárech rozhodně nezažijete žádné tropy, ve kterých nelze podnikat opravdu nic jiného, než se potápět. Na co se ale můžete těšit, jsou opravdu příjemné letní teploty a samozřejmě dech beroucí krajina, kterou jinde nespatříte. Když už na ostrovech budete, vyplatí se půjčit si osobní automobil nebo skútr a celé je projet s fotoaparátem nebo kamerou v ruce. A s kým se na Kanárské ostrovy můžete vypravit? Letecká společnost Air France vám nyní nabízí akční last minute letenky z senzačních 1 899 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků, což se vskutku vyplatí.

Autor: Ian palmerAutor: Ian palmer

Athény za 1 278 Kč

Kladete si otázku, proč byste právě v srpnu měli jezdit do Athén, když by vám naprosto nejlépe bylo u přímořské destinace, kde si užijete nejenom teplo a sluníčko, ale také moře? Pak zkuste zapřemýšlet o tom, zda by nebylo výhodné za těchto laciných podmínek přiletět do hlavního města Řecka, prohlédnout si všechny jeho úchvatné památky a následně pokračovat do letoviska po vlastní ose, což vás vyjde podstatně levněji. V srpnu se totiž s aerolinií Lufthansa můžete do Athén a zpět dopravit za senzačních 1 278 korun, a to včetně letištních poplatků.

Keňa za 7 422 Kč

Máte už středomořské oblasti procestované skrz na skrz a letos byste rádi poznali trochu té zahraniční exotiky, o které neustále pouze čtete v zajímavých magazínech? Pak zvažte, jestli byste letošní léto, konkrétně pak v srpnu, nechtěli navštívit překrásnou Keňu. V Keni je typický exotický ráj s průzračným oceánem, písečnými plážemi a nádhernými turistickými letovisky, ze kterých se ani nebudete chtít vrátit do České republiky. Tato přírodně bohatá africká země je čím dál populárnějším turistickým cílem, proto byste ji měli navštívit i vy a obzvláště v případě, kdy vás letenka tam i zpět a včetně veškerých letištních poplatků vyjde na senzačních 7 422 korun, a to jedině od letecké společnosti Etihad Air.

Autor: Ian palmerAutor: Ian palmer

Článek Last minute letenky na srpen byl publikován 11. srpna 2015 v 16.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...