Červenec s Wizzair

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, wizzair

Sponzorované odkazy:

Červenec s Wizzair

Červenec se pomalu chýlí ke konci a pokud jste ještě nestihli odletět na letní dovolenou, pak nastal ten správný okamžik na balení kufrů a kupování letenek. V červenci jsou letenky obvykle velmi drahé, neboť je letní sezóna, vyje však od nízkonákladové letecké společnosti Wizzair můžete sehnat za skvělé ceny.

Wizzair je jednou z nejznámějších a také nejoblíbenějších charterových společností, které jsou jasným důkazem toho, že do zahraničí můžete odletět i za pár ,,stovek". Zatímco jiné aerolinky krachují a zoufale rozprodávají už tak dost drahá místa, Wizzair stále expanduje a svým zákazníkům nabízí takové podmínky, o kterých se vám jinde pouze sní. Ano, nepoletíte první třídou, za to ušetříte tisíce korun, které následně můžete vložit do ubytování nebo suvenýrů pro své nejbližší. Kam se tedy v červenci vypravit s Wizzair?

Korsika za 1 999 Kč

Korsika je velmi populárním francouzským ostrovem, který se nachází v těsné blízkosti italské Sardinie. Ač jsou ostrovy téměř sousedy, každý je naprosto odlišný. Na Korsice je znát francouzská kultura a jemnost, zatímco Sardinie vyzařuje typickým italským temperamentem. Pokud jste na Korsice doposud nebyli nebo byste ji rádi opět navštívili, pak tak učiňte ještě tento červenec, kdy seženete letenky od společnosti Wizzair za senzačních 1 999 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Egypt za 899 Kč

Egypt byl dlouhé roky vyhledávanou turistickou oblastí, kterou mnoho Čechů jistě navštívilo. Výhodou tohoto afrického státu je fakt, že se nikdy nemusíte obávat ošklivého počasí. Egypt je tropickou oblastí, kde je stále slunečno a opravdu horko, a to především v letních měsících. Chcete-li mít záruku krásného počasí za každých okolností, vydejte se právě do slunečného Egypta. Letenky vás od nízkonákladového dopravce Wizzair budou v červenci stát pouhých 899 korun, a to včetně veškerých poplatků.

Švédsko za 1 644 Kč

Ne každý si potrpí na povalování se u moře a pakliže i vy patříte k těm turistům, kteří raději poznávají krajinu a užívají si příjemných, spíše jarních teplot, vypravte se na letní červencovou dovolenou do krásného Švédska. Tato severská země vám učaruje prakticky okamžitě. Na první pohled je zde neuvěřitelně čisto, klidno, domy jsou malebné a krajina dech beroucí. Ubytovat se můžete na venkově, kde si užijete dostatek výletů, pakliže budete chtít vidět památky a posedět v dobré restauraci, vydejte se do hlavního města. Letenky v červenci od Wizzair seženete na super cenu 1 644 korun.

Článek Červenec s Wizzair byl publikován 24. července 2015 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...