Srovnejte si ceny cestovního pojištění a vyberte si pro vás to nejvýhodnější

Srovnejte si ceny cestovního pojištění a vyberte si pro vás to nejvýhodnější

Že už za pár dnů odlétáte a ještě nemáte vyřízeno cestovní pojištění? Nebo to zatím necháváte „u ledu“, protože se vám nechce zjišťovat jaký produkt, která pojišťovna nabízí a vyjíždíte až za dva měsíce?

Ať tak nebo tak, prostřednictvím internetových stránek srovnejto.cz si můžete porovnat, vybrat a sjednat cestovní pojištění během pár minut. Nebudete muset nikde chodit, hledat pobočky pojišťoven, trávit několik hodin vyřizováním, které nikdo nemá rád… Usedněte na chvíli ke svému počítači a přesvědčte se sami.

Přehlednost, rychlost a kvalita

Porovnání cestovního pojištění zvládne provést skutečně každý ať už mladý nebo starší jedinec. Stačí, abyste zadli základní údaje o místě, kam se vydáváte, době příletu a odletu, o vás příp. dalších osobách, které chcete pojistit, specifikovat váš pobyt a kliknout na buton Spočítat ceny. Okamžitě se vám zobrazí nabídka produktů od jednotlivých pojišťoven a je jen na vás, pro kterou z nich se rozhodnete. Při výběru určitě myslete na dostatečnou výši krytí.

Ať už potřebujete dlouhodobé cestovní pojištění, nebo klasické, můžete ho vyřídit ještě v den odjezdu. Při dlouhodobém získáte především jistotu krytí případných výdajů za zdravotní péči, protože v dané zemi nebudete mít klasické zdravotní pojištění.

Při uzavírání pojištění online nemusíte nic podpisovat, dokumenty vám budou zaslány na e-mail, dokonce můžete získat slevu až 50 % a vše zaplatit jednoduše přes PayU.

Bohatý výběr mezi pojišťovnami

Své produkty na srovnejto.cz nabízí 11 kvalitních, prověřených pojišťoven se silným zázemím, můžete si být jisti, že budete s cestovním pojištěním spokojeni.

Chovejte se zodpovědně a neponechejte nic náhodě. Nikdy nevíte, co se vám na dovolené nebo při cestování může přihodit a výdaje za případné lékařské ošetření nebo hospitalizaci se mohou vyšplhat skutečně vysoko. Díky cestovnímu pojištění si svou dovolenou užijete v klidu a bez obav, kolik budete platit, kdybyste potřebovali lékaře.

Článek Srovnejte si ceny cestovního pojištění a vyberte si pro vás to nejvýhodnější byl publikován 25. června 2015 v 23.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...