Dubnová inspirace od Student Agenty

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, student agency, akční letenky, levné letenky, duben, jaro

Sponzorované odkazy:

Dubnová inspirace od Student Agenty

Eurovíkendy a poznávací zájezdy jsou v posledních letech velmi populární a díky mnoha chytrým společnostem, také dostupné pro širokou veřejnost. Doby, kdy mohli létat pouze ti povitější jsou dávno pryč a dnes se do ciziny mohou ,,proletět" také čeští senioři nebo chutí vysokoškolští studenti. Děkovat za tento fakt můžeme nízkonákladovým a charterovým společnostem, které přicházejí s řadou akčních letenek, které stojí mnohdy méně než tisíc korun. Rádi byste v dubnu vykročili ze zaběhlého stereotypu a podívali se do některé z populárních evropských oblastí? Pak si pro své cestování vyberte například společnost Student Agency, která kromě velmi výhodných jízdenek nabízí také akční letenky, které by byl neuvěřitelný hřích nevyužít. Už víte, kam se v dubnu vypravíte?

Praha – Ženeva a zpět za 2 552 korun

Zapomeňte pro tentokrát na klasickou Paříž nebo Londýn a vydejte se někam, kam se pravděpodobně nechystáte každý půlrok. Impozantním městem, které ve vás zanechá nezapomenutelné a především nepopsatelné vzpomínky, je rozhodně Ženeva. Ženeva je druhým největším Švýcarským městem s počtem obyvatel okolo 200 tisíc. Známá je především pro své politické dění, které zde má jakousi základnu. Sídlí zde například Organizace Spojených Národů a například Červený kříž. Jakmile do Ženevy přijedete, budete mít okamžitě pocit, že na vás dýchla supermoderní architektura a jakási vznešenost. Město působí velmi bohatým a sofistikovaným dojmem, což se odráží také na místním obyvatelstvu. Letenky do Ženevy a zpět nyní seženete od aerolinii Student Agency za super cenu 2 552 korun.

Autor: MadGeographerAutor: MadGeographer

Praha – Řím a zpět za 2 984 korun

Itálie je snad nejatraktivnější zemí Evropy a díky její různorodosti si ji zamiluje snad každý. V Alpách se jistě najde milovník zimních sportů, v Toskánsku zase ti, co zbožňují kvalitní víno a přírodu a pakliže chcete jet k moři, můžete si vybrat praktickou jakoukoliv přímořskou oblast a své volby nebudete litovat. Co je však naprosto dech beroucím místem, je hlavní město Itálie. Řím patří k nejstarším městům vůbec, čili má značnou historii a dějiny, které nelze jen tak nahradit. Jedinečné památky jsou rozprostřeny prakticky po celé ploše města, které je navíc plné malebných italských restaurací a kaváren, nechybí ani divadla a jiné kulturní vyžití a to vše je v doprovodu téměř stále pěkného počasí a příjemného temperamentního obyvatelstva, které je pro Itálii tolik typické. Chcete-li si užít romantický pobyt, během kterého se nebudete nudit ani jednu minutu, vypravte se rozhodně do překrásného Říma, kam můžete se společností Student Agency cestovat již za skvělých 2 984 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Dubnová inspirace od Student Agenty byl publikován 11. dubna 2015 v 14.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...