4 tipy na nejvýhodnější letenky

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, exotická dovolená, akční letenky, levné letenky

Sponzorované odkazy:

4 tipy na nejvýhodnější letenky

Milujete cestování a nejraději byste mu zasvětili život? Pak byste museli být nejspíš milionáři, neboť věnovat se takovému koníčku, je poměrně nákladné a obzvláště pak v případě, necestujete-li sami. Naštěstí však existují nejrůznější akce, slevy a nabídky, díky kterým pořídíte letenky za neuvěřitelně nízké ceny, a to doslova do celého světa. Je libo na řecké ostrovy, do New Yorku nebo na Kapverdy?

Kréta za 1 750 Kč

Řecké ostrovy patří k nejoblíbenějším turistickým oblastem vůbec, neboť jsou velmi rozmanité a krásné. Na jedné straně je zde teplé průzračné moře a spousta komfortních apartmánů, na straně druhé pak tisíce let staré dějiny, které jsou neuvěřitelným lákadlem. Pakliže je vám Řecko blízké, pak byste se jistě rádi podívali na překrásnou Krétu, která je známá svojí tajemnou minojskou kulturou. Letenky na Krétu nyní seženete za neskutečných 1 750 korun, a to jedině od letecké společnosti Condor.

Autor: Tango7174Autor: Tango7174

Tokio za 6 810 Kč

Tokio je městem, které je natolik specifické, že jej nelze připodobnit k žádnému jinému. Japonská metropole je neuvěřitelně přelidněna, vládne v ni chaos a přesto má své specifické kouzlo, které by chtěl nejeden turista zažít na vlastní kůži. Tokio je vyhlášeno také svými moderními stavbami a technikou, kterou navíc ve městě seženete velmi levně. Pakliže byste se do Japonska také rádi podívali, nyní máte jedinečnou příležitost, a to díky neskutečně laciným letenkám od společnosti Aeroflot. Kupte letenky do Tokia za senzačních 6 810 a vydejte se za dobrodružstvím již dnes.

Peking za 8 317 Kč

Patříte k milovníkům Asie a nejraději byste ji prozkoumali skrz na skrz? pak máte nyní neopakovatelnou možnost si tento svůj tajný sen splnit. Můžete se totiž podívat do majestátního čínského Pekingu již za skvělých 8 317 korun, a to jedině s leteckou společností Transaero Airlines. Peking je městem které nikdy nespí a nikdy vás nepřestane překvapovat, proto si nezapomeňte své fotoaparáty a hurá na výlet do Asie!

Kapverdské ostrovy za 4 890 Kč

Už máte dost toho všedního stereotypu, letní dovolená je ještě v nedohlednu a vy se již nemůžete dočkat, až si odpočinete na vyhřáté pláži a vykoupete se v oceánu? Pak se vydejte na překrásné Kapverdské ostrovy, které lákají svojí exotickou krásou po celý rok. Nyní na Kapverdské ostrovy seženete letenky za neuvěřitelných 4 890 korun, a to jedině od aerolinie TUIfly, která se specializuje na charterové lety po celém světě. Nečekejte, až bude nabídka nenávratně pryč a odcestujte za exotikou ještě dnes.

Autor: GorgoAutor: Gorgo

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek 4 tipy na nejvýhodnější letenky byl publikován 3. dubna 2015 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...