Únorové letenky od Easyjet

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, eurovíkend, paříž, miláno, amsterdam, řím

Sponzorované odkazy:

Únorové letenky od Easyjet

Únor je pravděpodobně tím nejhorším zimním měsícem, kdy teploty nepřestávají klesat a teplé jarní počasí je ještě v nedohlednu. Není tedy divu, že je spousta lidí již značně otrávena a pokud i vy propadáte depresím ze zimy a neustálého stereotypu, nastal ten správný čas pro malý odpočinek. Nemusíte se nutně vydávat na exotickou dovolenou do Karibiku, která by vás vyšla na desítky tisíc korun. Bohatě postačí se vypravit do jedné z evropských metropolí, kde si užijete ruch velkoměsta, poznáte místní kulturu a projdete si pár nezapomenutelných památek.

S kým cestovat?

Cestování je obecně stále dost nákladné a proto byste měli ušetřit na té složce, za kterou je opravdu škoda utrácet. Zatímco do ubytování jste schopni investovat, neboť chcete bydlet v pěkném prostředí, pořídit si předražené letenky, je opravdu zbytečné. Pakliže chcete létat za pár korun, a to prakticky po celé Evropě, inspirujte se opět nízkonákladovou leteckou společností Easy Jet, která vám každý měsíc přináší spousty akčních nabídek, po kterých stačí jen sáhnout.

Inspirujte se aktuální nabídkou

Pokud je vám téměř jedno, kam pojedete, pak se inspirujete aktuální únorovou nabídkou na webových stránkách aerolinie Easy Jet. V kolonce inspirace na vás čeká několik zajímavých tipů, které jsou pro letošní měsíc absolutně nejlacinější a proto se vám koupě letenek dvojnásobně vyplatí. A kam se tedy vypravit ještě dnes?

Řím za 1002 Kč

Jedním z míst, která můžete v únoru navštívit za velmi nízkou cenu, je hlavní město Itálie. Řím je majestátní metropolí, která má své osobité a historií prosycené kouzlo. V tomto měsíci se navíc na jihu Itálie začíná oteplovat, proto se v městě budete pravděpodobně cítit velmi příjemně a zimní bundu nebudete potřebovat. Co si ale naopak nezapomeňte přibalit, je fotoaparát, neboť budete mít skutečně co zdokumentovat.

Autor: AlMareAutor: AlMare

Miláno za 862 Kč

Miláno je jednou z nejpopulárnějších evropských metropolí, kterou by měl alespoň jednou za život navštívit každý turista. V městě sice nenajdete zdaleka tolik historických a architektonických památek, jako je tomu například v Římě, avšak co si zde rozhodně užijete, jsou grandiózní nákupy, které potěší jak ženy, tak muže.

Amsterdam za 862 Kč

Amsterdam je městem, na které spousta lidí zapomíná, což je samozřejmě ohromná škoda, neboť právě toto město stojí za podívanou, a to nejen jednou v životě. Amsterdam je proslulí svojí benevolencí, avšak málo kdo si uvědomuje, že zde žije velmi vstřícné a přátelské obyvatelstvo, kuchyně je zde naprosto vynikající a nutno zmínit také zdejší architekturu, která je natolik jiná a impozantní, že ji s žádnou jinou evropskou architekturou, nelze porovnávat.

Paříž za 1002 Kč

Paříž je jakousi klasikou, která nikdy neurazí a která má stále co nabídnout. Možná jste již několikrát viděli Eiffelovu věž, navštívili Montmarter nebo Mouline Rouge, avšak stále existuje nespočet atraktivních míst, pro která se zkrátka vyplatí, cestu do hlavního města Francie, opět absolvovat. A obzvláště pak v případě, že jsou letenky prakticky za hubičku.

Autor: CalipsAutor: Calips

Článek Únorové letenky od Easyjet byl publikován 8. února 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...