Luxusní dovolená v zimě aneb cestujte za exotikou levně

Tagy:  exotická dovolená, luxusní dovolená, pobyt, zájezd, zima, monoi, cestovní kancelář

Luxusní dovolená v zimě aneb cestujte za exotikou levně

Zima je v plném proudu a spolu s ní i nepříjemné mrazíky a sníh. Toto počasí je skvělé, pakliže si jej můžete užívat na horách nebo v době Vánočních svátků, ke kterým chumelenice a námraza na oknech jednoduše patří. Jakmile se ale musíte dennodenně dopravovat do zaměstnání a vystavovat se chladu i v brzkých ranních hodinách, pak máte možná zimy, která je teprve v začátcích, lidově řečeno ,,plné zuby". Toužíte opět po slunečních paprscích, po průzračné mořské hladině, kokosových palmách a bělostných plážích? Pak využijte exkluzivních nabídek od CK Monoi a vydejte se v prosinci za exotikou, kde vás čeká vskutku luxusní dovolená, na kterou jen tak nezapomenete.

Exotika v zimě = nejlevnější dovolená

Po návštěvě exotických destinací touží asi každý. Na takových Maledivách, na Fiji nebo v Thajsku je naprosto odlišná kultura a přírodní podmínky natolik překrásné, že budete mít problém smířit se s faktem, že ráj na zemi opravdu existuje. Jakožto Evropané máte ovšem značnou nevýhodu, spočívající ve vzdálenosti, díky které jsou exotické zájezdy neuvěřitelně drahé. Zde ale existuje praktické řešení, díky kterému se vaše touha po zaoceánských oblastech, stane realitou. Zatímco v letních měsících jsou dovolené nejdražší, v zimě ceny klesají rapidně dolu a vy ta ušetříte i desítky tisíc korun, aniž byste se ochudili o luxusní hotelový resort či oblast. Jestli někdy vyrazit za exotikou, pak jedině v zimě!

Luxusní dovolené jedině v zimě, autor: MonoiLuxusní dovolené jedině v zimě, autor: Monoi

Vánoce u moře

Čím dál více lidí podléhá trendu trávení Vánoc u moře a není se čemu divit. Zatímco v dobách našich babiček byly Vánoce synonymem sněhu a Vánočních koled, dnes jsou pro ně typické suché silnice, teplot nad nulou a neskutečný chaos související se zběsilým nakupováním dárků. Chcete-li prožít svátky v klidu a pohodě, po boku svých nejbližších a ještě si užít krásné tropické počasí? Pak se vydejte na luxusní exotickou dovolenou, která vás v zimě jednak přijde na příjemné ceny a navíc si s CK Monoi užijete dovolenou snů.

Exotické dovolené jsou v zimě nejlevnější, autor: MonoiExotické dovolené jsou v zimě nejlevnější, autor: Monoi

Luxusní exotická dovolená jedině s CK Monoi

Nabídek na exotické zájezdy najdete na internetu nespočet, ale vzhledem k tomu, že se nejedná o dvoudenní pobyt v Tatrách za pár tisíc korun, je třeba vybírat opravdu pečlivě, abyste ve výsledku nekoupili ,,zajíce v pytli". Pakliže chcete mít jistotu překrásné lokality, luxusního ubytování a jedinečného zážitku za skvělé ceny, obraťte se s důvěrou na cestovní kancelář Monoi, specializující se nejenom na exotické dovolené, ale na zájezdy do celého světa.

Monoi není se svými službami na trhu rozhodně žádným nováčkem, neboť své působení zahájila již v roce 1996. Za bezmála 20 let dokázala vytvořit úspěšnou síť spolupráce se zahraničními agenturami, díky které vám cestovní kancelář zrealizuje dovolenou ve všech kontinentech světa, a to s garancí spokojenosti. Kromě klasických pobytů má pro vás také zážitkové cesty v podobě kulinářského zájezdu nebo například dovolené, spojené s ajurvédskými masážemi. CK Monoi je v oblasti zájezdů naprostou jedničkou, která s radostí splní veškerá vaše cestovatelská přá­ní.

Cestujte za exotikou s CK Monoi, autor: MonoiCestujte za exotikou s CK Monoi, autor: Monoi

Článek Luxusní dovolená v zimě aneb cestujte za exotikou levně byl publikován 3. prosince 2014 v 19.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...