Listopadové letenky od Easyjet

Tagy:  levné letenky, easy jet, cestování, létání, pobyt, milíno, řím, londýn, listopad

Sponzorované odkazy:

Listopadové letenky od Easyjet

O společnosti EasyJet neslyšíte poprvé, ani naposledy. V našich tipech na levné, ba dokonce nejlevnější letenky, se objevuje pravidelně, neboť se jedná o nízkonákladového dopravce, který vás do metropolí a zajímavých míst Evropy naveze za neskutečně nízké ceny. Proč byste vyhazovali tisíce korun za předraženou dopravu, když si můžete pořídit letenky za pár ,,stovek". Nechte se opět inspirovat aktuální listopadovou nabídkou od EasyJet a podnikněte eurovíkend s partnerem nebo třeba nákupy s nejlepší kamarádkou.

Miláno za 702 Kč

Miláno se v nabídce akčních letenek od EasyJet objevuje pravidelně, prakticky každý měsíc. Miláno je jedním z nejpopulárnějších evropských měst, které navštěvuje tisíce turistů, čehož jsou si dopravci a cestovní kanceláře velmi dobře vědomi. A co podniknout v Mecce módy v listopadu? Kromě památek a vynikajícího jídla se můžete těšit na předvánoční slevy, díky kterým pořídíte krásné dárky pro své nejbližší a také luxusní značkové kousky pro sebe, a to za super ceny. Pokud do zahraničí za nákupy, pak jedině do italského Milána.

Autor: Nuno TavaresAutor: Nuno Tavares

Řím za 832 Kč

V Itálii ještě zůstaneme a tentokrát se podíváme na akční letenky do hlavního města, které jsou nyní levnější, než kdykoliv předtím. Řím je jedno z nejkrásnějších evropských měst, plné dech beroucích historických památek a romantických míst. Výročí svatby nebo víkend ve dvou již dávno nemusíte prožít pouze v Paříži, ale napříkld právě v Říme, kde je úchvatná atmosféra po celý rok. Vydejte se za krásami Kolosea a za vynikající pastou již za neskutečných 832 korun, a to jedině s EasyJet.

Londýn za 802 Kč

Návštěva Londýna je jakousi klasikou, kterou by za svůj život měl alespoň jednou absolvovat každý nadšený turista. Hlavní město Británie je sice považováno za jaksi studené a neosobní, nicméně novogotické stavby a celkový ruch vás nadchnou a neustále pochmurné počasí celkovému kontextu dodá na dramatičnosti. Po chvíli se s mlhou a dešti ztotožníte a pobyt si dozajista užijete. Vydejte se do Londýna již nyní, před Vánoci a užijte si neopakovatelné nákupy, díky kterým ušetříte tisíce korun. Oxford street je nyní doslova prosycena slevami, tak přestaňte koupi letenek zvažovat a vydejte se za dobrodružstvím ještě dnes.

Autor: SteffAutor: Steff

Článek Listopadové letenky od Easyjet byl publikován 24. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...