Nejlevnější letenky od Easy Jet

Tagy:  létání, levné letenky, easy jet, miláno, řím, manchester, londýn, amsterdam, paříž

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější letenky od Easy Jet

O nízkonákladové společnosti Easyjet jste toho slyšeli již mnoho. Jedná o leteckého dopravce, který se vyznačuje především akčními letenkami do celé Evropy. Pokud chcete cestovat a přitom neutratit mnoho peněz, Easyjet je vždy ideální volbou. Každý měsíc přichází společnost s novou nabídkou výhodných letenek, díky kterým lze evropské metropole navštívit doslova za hubičku. Podívejte se, kam se v říjnu podíváte za skvělé ceny.

Miláno za 702 Kč

Miláno je italskou metropolí, která je charakteristická především pro svůj módní průmysl. V městě můžete snadno narazit na světové návrháře, celebrity a také na modelky nejenom z Evropy. Logicky se tedy nabízí cesta do Milána za nákupy, protože jestli někde najdete na jednom místě všechny oblíbené butiky a navíc slevy, je to právě zde. Vydejte e v říjnu do dech beroucího Milána, provětrejte peněženky a ještě si přivezte nějaké Vánoční dárky. Můžete si dovolit trochu utrácet, neboť letenky stojí neskutečných 702 korun.

Autor: pabloramosiAutor: pabloramosi

Řím za 702 Kč

V Itálii ještě chvíli zůstaneme, neboť jsou zde další atraktivní letenky od Easyjet, které nemají konkurenci. Láká vás majestátní a romantické hlavní město apeninského poloostrova? Pak se do Říma vypravte právě v Říjnu, a to za skvělých 902 korun. V Římě se vám navíc touto dobou bude opravdu líbit. Město totiž leží v jižnější části země, kde jsou ještě letní teploty. Prohlídky památek, nákupy a posezení v typických italských restauracích vás tak budou nesmírně bavit.

Manchester za 862 Kč

Z Itálie se přesuneme na Sever, kde již touto dobou rozhodně nepanuje léto, nicméně to není překážka k cestování. Máte rádi Velkou Británii a v Londýně jste již byli několikrát? Pak se vypravte do skvělého Manchesteru, který je pověstný fotbalem a dobrou kuchyní. V Manchesteru vám možná bude chladněji, nicméně zde seženete levné ubytování, které v kombinaci letenkami za 862 korun, jednoduše nelze odmítnout.

Autor: Stephan TammingaAutor: Stephan Tamminga

Londýn za 902 Kč

A pakliže přeci jenom preferujete hlavní město Anglie, které vás dostalo především svou novogotickou architekturou a levnými nákupy, neváhejte a vydejte se na chladný Sever ještě dnes. Letenky do Londýna jsou od Easyjet opět akční, proto můžete odletět již za skvostných 902 korun.

Amsterdam za 902 Kč

Dalším evropským městem, které můžete křížem krážem prozkoumat za necelých 1000 korun, je Amsterdam, neboli hlavní město Holandska. O Amsterdamu je známo, že hýří životem a také kulturou. Ač se nejedná o největší město, nudit se zde rozhodně nebudete. V metropoli je spousta úchvatných muzeí, divadla, nevšední a pro Holandsko typická architektura a samozřejmě také Coffee shopy, kde si beztrestně pochutnáte na tom, co je u nás zakázáno.

Paříž za 962 Kč

Toužíte po romantice? Ať už s partnerem nebo s kamarádkou, do Paříže byste se měli vydat právě v říjnu. Tuto dobou je v městě příjemné babí léto, které je ideální pro obcházení památek a poznávání tamní kultury. Paříž je sama o sobě poměrně drahým městem, pokud tedy ušetříte na letenkách, budete si moci dovolit nadstandard. Nyní vás letenky od Easyjet vyjdou na 962 korun. Tak na co ještě čekáte?

Článek Nejlevnější letenky od Easy Jet byl publikován 4. října 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...