Kypr s NIKI za 1650 Kč

Tagy:  cestování, léto, letní dovolená, pobyt, zájezd, kypr, niki, last minute

Sponzorované odkazy:

Kypr s NIKI za 1650 Kč

Ještě jste nenašli tu pravou dovolenou a stále váháte, kam se letos vypravit? Pak je nejvyšší čas rezervovat letenky, neboť by se vám také mohlo stát, že se nepodíváte nikam. Turisté jsou letos opět lační po odpočinku, a tak last inute zájezdy mizí rychlostí blesku. Využijte aktuální výhodné nabídky a pořiďte si nejlevnější letenky na Kypr, jaké vůbec mohou existovat. Cestujte se společností Niki a užijte si nezapomenutelný pobyt za skvělé peníze.

Proč právě last minute?

Nevýhodou last minute zájezdu je samozřejmě fakt, že má platnost pouze několik dní. Vy se tak musíte sbalit a odcestovat někdy i ze dne na den, což může být občas problém. Pakliže vás ale netlačí čas a nemáte problematické zaměstnání, neváhejte a nakupujte ,,na poslední chvíli" co hrdlo ráčí. Lacinější letenky a zájezdy, než právě last minute, zkrátka nejsou.

Levně na Kypr

Tento majestátní ostrov ve Středozemní moři patří zrovna k tě destinacím, do kterých se pomocí automobilu těžko dostanete. Cesta by byla neuvěřitelně zdlouhavá a když byste spočítali cenu za benzín a následný trajekt, vyšplhali byste se na poměrně vysokou sumu. Letenky, obzvláště v sezóně, ale mohou být velmi drahé. Využijte proto skvělé nabídky od společnosti Niki a vydejte se na krásný Kypr za neuvěřitelnou cenu 1650 korun. Za tyto peníze se obvykle nedopravíte ani do sousední Vídně. Tak na co ještě čekáte?

Cestujte levně s Niki, autor: anna vallerCestujte levně s Niki, autor: anna valler

Kypr je zvláštní především v tom, že patří dvěma státům. Jedna polovina náleží Turecku, kdežto ta druhá Řecku. Kouzlo ostrova tkví tedy v tom, že zde můžete zažít opravdu rozdílnou atmosféru, nakoupit zcela jiné produkty, poznat nevšední památky a také ochutnat jiná jídla. Turecko je orientální, s čímž můžete na jeho straně počítat. Řecko hýří temperamentem, který na řecké straně ostrova, jistě poznáte. Ať už se budete nacházet v jakékoliv kyperské oblasti, jedno je jisté, dovolená bude nezapomenutelná.

Letenky s NIKI

O letecké společnosti, která nabízí tyto akční letenky, jste možná ještě neslyšeli a tak je na čase, ji trochu představit. Napůl nízkonákladová aerolinie vznikla roku 2003 pod taktovkou bývalého pilota formule 1, Nikiho Laudi. Nadšenec do letadel se jednoho krásného dne zkrátka rozhodl, že založit leteckou společnost, není vůbec špatný nápad a my můžeme být rádi, že se tak rozhodl. Niki totiž nabízí akční letenky prakticky po celý rok a mezi cestujícími se stává stále populárnější. Svědčí o tom také fakt, že za poslední rok přepravila na 4 miliony pasažérů. Aerolinie zaměstnává okolo 650 lidí, vlastní 21 letadel jako je Airbus A320, A321 či Embraer 190 a stala se jednoznačně druhou největší leteckou společností v Německu.

Kypr je napůl řecký i turecký, autor: unai_guerraKypr je napůl řecký i turecký, autor: unai_guerra

Akční letenky nabízí pelikan.cz

Článek Kypr s NIKI za 1650 Kč byl publikován 9. června 2014 v 12.00 v rubrice Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...