Španělská Ibiza od 2800 Kč

Tagy:  létání, dovolená, španělsko, ibiza, evropa, moře, příroda

Sponzorované odkazy:

Španělská Ibiza od 2800 Kč

Jaro plyne jako voda a my se v posledních dnech můžeme těšit z takřka letních teplot, které svádějí k opalování se a koupání v nedalekých rybnících. Ovšem jak tomu tak v České republice bývá, než si na sluníčko a teplo stačíte zvyknout, přijdou opět deště a rapidní ochlazení, které vás rychle vrátí na zem a připomene vám, že žijete ve Střední Evropě, nikoli ve Středomoří. Chcete-li si ale užít minimálně týden jasné oblohy a nachytat nějaký ten bronz, všeho nechejte a vydejte se na první letošní přímořskou dovolenou již dnes. A kam, že to bude? No přeci na španělskou Ibizu, a to za bezkonkurenčních 2800 korun!

Letní sezóna se pomalu, ale jistě blíží, čehož jsou si plně vědomy jak cestovní kanceláře, tak letecké společnosti. Proto se nemůžete divit, že se na internetových stránkách již objevují první last minute zájezdy a akční letenky do celého světa. Jednou ze super květnových akcí, které by vás mohly opravdu dostat, jsou letenky na Ibizu, které nabízí společnost ČSA za skvělých 2800 korun, včetně zpátečního letu.

Proč cestovat v květnu?

A proč byste se k moři měli vydat již nyní a nečekat do června, případně na velké prázdniny? Právě proto, že si užijete klid a odpočinek, kterého se v hlavní sezóně rozhodně nedočkáte. V květnu jezdí k moři podstatně méně turistů, což by pro vás mělo být rozhodující. Není nad to, mít pro sebe téměř celou pláž a Čechy nepotkávat na každém rohu. Ibiza je ostrovem známým jako jedna velká párty, pokud se tedy bojíte, že se zde v květnu budete nudit, zachovejte chladnou hlavu. Místní občané si na party potrpí celoročně, proto o diskotéky nouze nebude.

Proč jet na Ibizu?

V tomto případě byste si spíš měli klást otázku, proč na Ibizu nejet, neboť snad neexistuje pádný argument tento skvostný ostrov nepoznat. Ibiza je jedním z nejkrásnějších ostrovů vůbec a proto není divu, že ji navštěvují cizinci z celého světa, ale také známé hollywoodské celebrity. Ibiza je ostrovem mnoha rozmanitostí, které si zamilujete na první pohled.

Co vás okamžitě dostane, je typická španělská příroda, která je neuvěřitelně bohatá, barevná, voňavá a zkrátka dech beroucí. Kromě rozkvetlých stromů, palem a olivovníků se také můžete těšit na nádherný bělostný písek a průzračné moře, jež svádí i k potápění. Jako další lákadlo nesmíme opomenout příjemné ubytování, temperamentní, ale přátelské obyvatelstvo a v neposlední řadě vynikající kuchyni. V případě, že byste snad měli pocit, že je zde nuda, vždy můžete zavítat do nějakého klubu či baru, kde vás přes den i večer přivítají vždy s otevřenou náručí.

Článek Španělská Ibiza od 2800 Kč byl publikován 20. května 2014 v 00.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...