Kanárské ostrovy s NIKI za 2290 Kč

Tagy:  létání, kanárské ostrovy, cestování, dovolená, turistika, příroda, niki

Sponzorované odkazy:

Kanárské ostrovy s NIKI za 2290 Kč

Jaro je ideálním obdobím na první přímořské dovolené, neboť je všude minimum turistů a přitom teploty dosahují již velmi příjemných letních teplot. Pokud se, vzhledem k nepokojům, obáváte Severní Afriky, vydejte se na ostrovy věčného jara, kde si rozhodně přijdete na své. Kanárské ostrovy nikdy neurazí a vzhledem k tomu, že letenku nyní pořídíte od 2290 korun, proč byste zůstávali doma?

Kanárské ostrovy jsou velmi populární lokalitou především pro své příjemné jarní ovzduší, které si oblíbili v první řadě ti turisté, kteří si nepotrpí na vedra, která jsou typická pro rovníkové oblasti či takový Egypt. Výhodou Kanárských ostrovů je také fakt, že je můžete navštívit prakticky po celý rok, neboť sice se nedočkáte omračujících ,,čtyřicítek", avšak stejné teploty zde panují v lednu i v srpnu.

Cestujte již dnes, autor: GCCestujte již dnes, autor: GC

,,Kanáry" jsou mimo jiné skvělou volbou také pro ty, co nevydrží hodiny nehnutě ležet u bazénu a z dovolené u moře chtějí mít něco víc, než jen opálené bikiny. Je jasné, že v tropické destinaci toho moc nezmůžete, avšak právě zde, kde jsou teploty opravdu příjemné, si ostrovy můžete vychutnat na maximum a z pobytu si odvést nezapomenutelné zážitky. Cestovat můžete do vnitrozemí, podívat se na hory, k jezerům, do chráněných krajinných oblastí, do delfinária a nebo se jen tak procházet překrásnou a panenskou přírodou. Kanárské ostrovy jsou zkrátka pro aktivní turisty všech věkových kategorií. oslovte proto kamarádku, partnera a nebo se s celou rodinou na dovolenou vydejte již dnes, dokud letenky stojí omračujících 2290 korun.

Cestujte levně

Levných letenek je na trhu spousta, ovšem musíte bedlivě hlídat nabídky a být stále ve střehu, neboť jejich platnost je značně omezená. Jednou ze společností, která často nabízí akční lety, je letecký dopravce Niki, založený bývalým jezdcem formule 1, Niki laudou. Nízkonákladová aerolinie se soustředí na akční lety, díky kterým se za opravdu příjemné peníze můžete podívat takřka po celém světě.

Kanáry snadno a levně, autor: portugalskowebKanáry snadno a levně, autor: portugalskoweb

Nejlevnější letenky nabízí Pelikan.cz

Článek Kanárské ostrovy s NIKI za 2290 Kč byl publikován 28. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...