Brussels Airlines

Tagy:  letecká společnost, létání, brussel airlines, belgie, letenky, letiště

Sponzorované odkazy:

Brussels Airlines

Mezi stovkami aerolinií, které se navzájem předhánějí ve svých kvalitách, může být opravdu obtížné rozeznat ty, na které se člověk může spolehnout a naopak odhadnout, kterým společnostem je lepší se vyhnout. Obvykle platí, že čímž se letecká firma pyšní starší historií, tím je kvalitnější a populárnější. Pravdou je, že nalétané kilometry i letité zkušenosti jsou k nezaplacení, ale najdou se i takové aerolinky, které patří k těm mladším a přesto se na ně člověk může bez obav spolehnout. Jednou z nich je například dopravce Brussels Airlines.

Jak název napovídá, aerolinie jsou belgického původu a jejich datum vzniku sahá do roku 2006, konkrétně pak do 7. listopadu. Velmi mladá letecká společnost vznikla spojením dvou významných aerolinií a to Virgin Express a SN Brussels Airlines, jež byly ve světě populární a vyhledávané. A právě díky této výhodné koalici se aerolinie Brussels Airlines stala společností se zvučným jménem a slušnými recenzemi, pro které je nespočet turistů opakovaně vyhledává. Asi nikoho nepřekvapí, že se základna společnosti nachází v belgickém Bruselu, kde sídlí od samotného vzniku. O tom, že se Brussels Airlines mohou s klidem řadit ke špičkové letecké elitě svědčí i fakt, že za loňský rok přepravily na necelých 6 milionů cestujících a také to, že se staly významným členem aliance IATA a také Asociace Evropských Aerolinií, zkráceně AEA.

Létejte s jistotou, autor: Aero IcarusLétejte s jistotou, autor: Aero Icarus

Letecká flotila společnosti Brussels Airlines je poměrně bohatá, jelikož vlastní modely typu Airbus A330–300, Airbus A319–100, Boeing 737–300, Boeing 737–400, Avro RJ85, Avro RJ100 a nakonec i BAe 146–200.

S Brussles Airlines můžete procestovat doslova celou Evropu, neboť podniká lety až do 50ti evropských destinací ve 20ti státech, počínaje Londýnem a konče Kyjevem. Pakliže byste tyto aerolinie rádi vyzkoušeli na ,,vlastní kůži", můžete do jejich kokpitu nasednout rovnou na pražském letišti Václava Havla.

Článek Brussels Airlines byl publikován 7. února 2014 v 12.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...