Jak na to: Jazykové kurzy v zahraničí pro juniory

Tagy:  studium, jazyky

Jak na to: Jazykové kurzy v zahraničí pro juniory

Máte doma teenagera a chcete pro něj (nebo pro ni) zajistit prázdninový pobyt s výukou angličtiny? Obáváte se, že zůstane v cizí zemi nez dozoru a jak si poradí? Vaše obavy jsou pochopitelně na místě. Ale studium angličtiny v zahraničí pro juniory jsou dobře organizované kurzy, navíc léty a zkušenostmi prověřené.

Vaše dítě stráví několik dní v anglicky mluvícím prostředí, otrká se, získá nové přátele a cenné zkušenosti. To vše v péči zkušených profesionálů. I volný čas junioři tráví smysluplně a mají jej vyplněný kulturním nebo sportovním programem. Podle odborníků je takové studium angličtiny mnohem intenzivnější, studenti se rychle zlepší v konverzaci a přestanou se bát mluvit.

Jaké jsou výhody studia angličtiny v zahraničí

Mladá generace je v současnosti na internetu velmi aktivní a mladí lidé jsou schopni sledovat anglicky mluvené filmy a seriály bez překladu. Ovšem, to samo o sobě ještě nezaručuje, že angličtinu zvládají dobře a jsou schopni správně mluvit. Studium angličtiny v cizí zemi pomůže zdokonalit schopnost použití cizího jazyka v praxi. Děti jsou celý den obklopeny rodilými mluvčími a přirozeně tak dostávají angličtinu pod kůži.

Jaký je program jazykového kurzu v zahraničí

Jazykové kurzy v zahraničí pro juniory jsou organizované pobyty s kompletní a odbornou péčí od rána až do večera. V dopoledních hodinách se studenti věnují gramatice a konverzaci pod vedením zkušených lektorů v jazykové škole. Studium angličtiny poté doplňuje odpolední i večerní program ve skupině. Děti mohou trávit jazykový pobyt i u moře, třeba v Řecku nebo na Maltě.

Kam mohou jet junioři na jazykový kurz v zahraničí?

London Eye a Temže, autor: Vera KratochvilLondon Eye a Temže, autor: Vera Kratochvil

Pokud pro své dítě volíte angličtinu v zahraničí, pravděpodobně není tradičnější prostředí, než je Velká Británie. Studium v Londýně umožňuje poznat památky a atmosféru tohoto obrovského města. Pokud vám nevyhovuje Londýn, lze vybrat jazykové kurzy i v jiných destinacích – například v Cambridgi, v Brightonu nebo Oxfordu či Yorku. Pokud trváte na ryze anglickém prostředí, lze si vybrat jazykový pobyt třeba i v Irsku. V programu je většinou dopolední studium angličtiny a odpoledne se děti vydají společně na výlet – mají ideální možnost zlepšit angličtinu a zároveň poznat Irsko.

Skvělé prázdniny s angličtinou mohou děti zažít i v teple a u moře. Například v Řecku, na Kypru nebo na Maltě. Pokud se nebojíte větších vzdáleností a vaše dítě překoná strach z odloučení a dlouhé cesty letadlem, můžete pro něj vybrat některou z jazykových škol v Austrálii, Spojených státech nebo na Novém Zélandu.

Článek Jak na to: Jazykové kurzy v zahraničí pro juniory byl publikován 31. ledna 2014 v 17.45 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...